Haberler

Servis şoförüne taciz dayağı! Polis ekipleri yarı çıplak halde buldu

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde erkek çocuğa cinsel istismar girişiminde bulunduğu öne sürülen servis şoförü, çocuğun babası ve iki yakını tarafından boş araziye götürülüp tekme tokat dövüldü. Polis ekipleri, dayak yiyen servis şoförünü yarı çıplak halde buldu.

Beylikdüzü'nde lise öğrencisi erkek çocuğa cinsel istismar girişiminde bulunduğu öne sürülen servis şoförü, çocuğun babası ve iki yakını tarafından dövüldü. Polis tarafından yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşilkent Mahallesi'ndeki Amasyalılar Caddesi üzerinde üç kişinin bir kişiyi dövdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Polis kısa sürede olayın Yeşilkent Mahallesi Çiftlik Yolu üzerinde meydana geldiğini ve yarı çıplak bir kişinin İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'ya ait araziye kaçtığını belirledi. Ekipler, tarla içerisinde dayak yemiş yarı çıplak vaziyetteki servis şoförü Y.Y.'yi yakaladı.

BABA, OĞLUNUN SÖZLERİ SONRASI ÇILGINA DÖNDÜ

M.Ş.Y., 16 yaşındaki oğlu Y.F.Y.'nin Beylikdüzü'ndeki bir lisede öğrenim gördüğünü, servis şoförünün oğluna cinsel içerikli videolar ve cinsel içerikli yazışmalar yaparak konuşmalar yaptığını anlattı. Baba M.Ş.Y, servis şoförü Y.Y. ile Yeşilkent'teki Çiftlik yolu üzerinde görüşme yapmak üzere buluştuklarını yanında da iki yakını da bulunduğunu, şüpheli ile kavga ettiklerini söyledi.

ÇOCUĞU DOKTOR KONTROLÜNE GÖTÜRDÜLER

Baba ile iki yakını ve servis şoförü Avcılar Firüzköy polis merkezi amirliğine götürüldü. 'Çocuğun cinsel istismarı' şüphelisi doktor kontrolüne götürülürken lise öğrencisinin ifadesine de başvurulacağı kaydedildi.

"BUNLARA EN AĞIR CEZANIN VERİLMESİ GEREKİR"

Şüpheli Y. Y. yerini polise bildiren yakındaki şantiyenin sahibi Fuat Şentürk, "İki kişinin birisini dövdüğünü gördüm. Bana taciz olduğunu söylediler. Bir an empati yaptım. Bizim de çoluk-çocuğumuz var. Bunlara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Polisi aradım. Gelen ekiplere yerini tarif ettim, gidip aldılar. Böyle bir şey hepimizin başına gelebilir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Haberler

500

Yorumlar (38)

ADİL DÜZEN:

OLAYIN ASLINI ASTARINI BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN. NE MALUM 16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BAŞKA BİR SEBEPTEN DOLAYI DERS VERMEK İÇİN ADAMA İFTİRA ATMADIĞI. KANUN VAR NİZAM VAR. BU DEVLETİN POLİSİ MAHKEMESİ VAR. HER SUÇUN CEZASINI VATANDAŞ KENDİSİ VERİRSE ÜLKEDE KAOS OLUR.

34
6
yanıtYanıtla
pala:

Adalet sisteminde eksiklik olunca iş başa düşüyor maalesef çocuğun varsa bence empati yap daha iyi anlarsın.

yanıt7
yanıt1
ultraslan:

adalet-kanun istediğine var, hal böyle olunca kısasa kısasın meşrulaşması kaçınılmaz oluyor.

yanıt7
yanıt1
ADİL DÜZEN:

HADİ ÖLDÜRDÜN. ERTESİ GÜN ÇOCUK BEN ŞUNDAN DOLAYI YALAN SÖYLEDİM İFTİRA ATTIM DEDİ. OZAMAN NE OLACAK.

yanıt4
yanıt2
.:

çocuğa gönderilen cinsel içerikli mesajlar delil olabilir mi sizin için acaba sayın adil düzen?

yanıt5
yanıt1
GEREKSİZ YORUM YAPMA:

NE ALAKASI VAR ACABA 16 YAŞINDA BİR DELİKANNLI NEDEN KENDİNE BÖYLE BİR İFTİRA ATSIN O ADAM NE KADAR LEKELENDİYSE O ÇOCUKTA AYNI ŞEKİLDE LEKELENDİ GENÇ BİR DELİKANLI KENDİSİNE NEDEN BÖYLE BAKTIRSIN SÖZ ETTİRSİN MANTIKLI DÜŞÜNÜP YORUM YAPIN

yanıt4
yanıt3
apti:

tabi bu ülkede hukuk var nizam adalet var polis var değilmi benim cail halkım

yanıt1
yanıt4
pako:

daha beter olsun hadım etmeleri gerekirdi ellerine sağlık

28
2
yanıtYanıtla
kadir bile inanmadı:

beş ayda 250 kitap okudu haberini yapan ve yayınlayanlar: yaklaşık gönde iki kitap okuma, gerçekten siz inandınız mı ? Bir yılda 250 kitap okuma işi doktora çalışması yapan akademisyen için bile çok zor

9
10
yanıtYanıtla
Türk:

Allahım sen bilirsin bune rezaletya ülkemizin haline bak tecavüz cinayet taciz transbireyler kendini düzeltmeyen milletleri allahın kanununyla düzeltilmesi şart yani şeriatle kuran kanunuyla yönetilmeli Allah bukadarına müsade etmez bu afetler boşuna değil cahil arkadaşlar islam dini Araplara indirilmedi tüm insanlara indirildi bu ateist düşünceniz yüzünden millet dahada batı sevdalısı oldu halbuki batı ahlaksızlık ve Kafirliğin sembolü Allah ülkemizi milletmizi feraha çıkarsın bu tür olaylar yaşanmasın inşallah

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title