Haberler

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu? Seren Serengil'den Dikkat Çeken Paylaşım

Güncelleme:

Ünlü sunucu Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in boşanacağı yönünde haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Seren Serengil, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımıyla cevap verdi. Serengil, "Ayrılık kararı almadık" dedi.

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekerken canlı yayına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ

Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemini oldukça meşgul ediyor. Son olarak, Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in boşanacağı iddia edildi. Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in arası kayınvalidesi nedeniyle açıldı. Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı detaylı bir şekilde anlattı.

İşte o paylaşım;

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu? Seren Serengil'den Dikkat Çeken Paylaşım

'Eşimi çok sevdiğim için kırgınlıklarımı unutmaya çalışarak annesiyle olan yemeği düzenlemeye karar verdik eşimle. Yerine birlikte karar verdiğimiz balıkçıya gittik gün içinde ikimizde ayrı yerlerde olduğumuzdan Yaşar kendi arabasıyla annesini aldı. Bende kendi arabamla 10 dakika arayla mekanda buluştuk. Birlikte yemek yedik. 2 saate yakın oturduk. Yaşar'ı almaya gittiğim doğru değil, zaten arabası vardı. Neden almaya gideyim hep beraber yemek yiyeceğimizi hepimiz biliyorduk. Aksi bir durum olsa ben gitmem, eşimde çağırmaz beni. Bizim barışmamız için düzenlenen bir yemekti ben geldikten sonra yemek siparişi verildi. Sağ olsun beklemişlerdi yani yemeğin sonuna gelmedim. İzzet bey de geldi hatta izzet bey hep beraber fotoğraf çekilelim dedi ben izin vermedim. Çünkü nispet yapıyormuş gibi durmak istemedim. Eşime de mekanı seçerken görülmeyeceğimiz bir yer olsun dedim. Balıkçının terasında yemek yedik hiç eskilerden mevzulardan konuşmadık güzelde geçti. Çıkarken de sarılıp öptüm saçını okşadım barıştık artık dimi dedim o da gülerek barıştık dedi uğurladık kendisini. Sonra da kendi sayfasının dm den bole bir mesaj yayınlamışlar gerçekten çok üzüldüm. Ben kocası için çiğ tavuk yiyenlerdenim... Yani onun için her şeyi yapabilenlerdenim bu yüzden de oraya çok iyi niyetli gittim. Basta kocamın sonra hepimizin mutluluğu için. Akmerkezde de rastlaştığımızda dediği gibi üç tur olmasa da yine gittim sarıldım. Ben elimden geleni yaptım gidip yine sarılırım gocunmam ki. Oğlunun mutluluğunu hiçe sayacak bir kadın değil vicdanlı iyi biri… O nedenle bunları yazabileceğine inanmıyorum. Çünkü çok güzel ayrıldık artı Yaşar'ın "annemle ve esimle essiz bir yemek yedik" diye paylaşım yaptı onu da yalancı pozisyonuna sokmaz onun yazdığına bu nedenle hiç inanmıyorum ama yazdıysa da canı sağ olsun. Ben üstüme düşeni yaptım yine de yaparım ama artık çok üzülüyorum gerçekten ne gerek var bu tip yalanlara. bu konulara da daha fazla vakit ayırabilecek zamanım yok isim gücüm çok yoğun bir donemdeyim çok ta sıkıldım hiç tarzım olmayan şeyler ve durumlar. Eşime de bu durumdan hoşnut olmadığımı ve çok sıkıldığımı bildirdim ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun...' ifadelerine yer verdi.

Seren Serengil, canlı yayına telefonla bağlanıp açıklamalarda bulundu. Seren Serengil, Yaşar İpek'le aralarının bozuk olduğunu da söyledi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu? Seren Serengil'den Dikkat Çeken Paylaşım

YAŞAR İPEKTEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Yaşar İpek'in bu paylaşımın altına ise dikkat çeken bir yorum yaptı. İpek'in yorumu boşanma dedikodularının çoğalmasına neden oldu.

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu? Seren Serengil'den Dikkat Çeken Paylaşım

"AYRILMA KARARI ALMADIK"

Serengil, çocuk tedavisine ara verdiğini bu stresli dönemde çocuk sahibi olamayacağını ifade etti. Yaşar İpek'le ayrılık kararı almadıklarını bu konu üzerine konuşmadıklarını da söyleyen Serengil, fotoğrafları birbirlerine kızdıkları için kaldırdığını belirtti.

Serengil, "Artık çok yoruldum ama Yaşar benim kahvaltımı hala hazırlar yemeğimi yedirir. Benim kocamla hiç bir sorunum yok." dedi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu? Seren Serengil'den Dikkat Çeken Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Sosyal Medya Yaşar İpek Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

maraşlı:

çok yakışıyorsunuz serenim sakın kocanı bırakma. türk halkı olarak sizi çok begeniyoruz. siziçok seviyoruz.

8
23
yanıtYanıtla
TÜRK HALKI:

kaç kişi beğeniyorsunuz benim adıma niye konuşuyon la

yanıt5
yanıt1
DeliYürek:

kokuşmuşlar sizi puhh!

9
5
yanıtYanıtla
sana ne:

her özellerini paylaşmak ne de hoşlarına gidiyor, birbirleri hakkında sosyal medyadan yorum yazarak anlaşan çiftler. . . yazık ne hallere düştü bu millet. kendilerini rezil ediyorlar sadece

10
1
yanıtYanıtla
NURCAN:

bu adam kendini bayağı bir yukarıdan görüyor karısına karşı bile bence . . . samimi gelmiyor bana hiç

9
2
yanıtYanıtla
Maydanoz Nurcan:

Herşeye maydanoz olmazsan olmaz

yanıt2
yanıt2
AŞK DOKTORU:

Evlenmeleri bile hataydı.

9
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Seren ÜZÜLME artık !!! Giden gideceyi Varmış zaten......

6
2
yanıtYanıtla
EYLÜL:

şu kadının karşına adam gibi biri çıkmadı gitti. .

7
0
yanıtYanıtla
NEVZAT:

Allahım mutlu mesut etsin

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title