Haberler

Seren Serengil: Kenan Doğulu'nun Annesi, Beren Saat'i İstemedi

Güncelleme:

YouTube kanalından gündem olacak açıklamalara imza atan Seren Serengil, boşanacağı konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Serengil, Kenan'ın annesinin Beren'i istemediğini savundu.

Geçtiğimiz günlerde kavgalı olduğu Gülben Ergen'le ilgili bomba iddialarda bulunan Seren Serengil, son zamanlarda evlilikleri bitme aşamasında olduğu söylenen Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanmalarındaki sebebi açıkladı. Serengil, ünlü çiftin ailevi nedenden dolayı boşanma aşamasına geldiğini iddia etti.

"BEREN'İ GELİNİ OLARAK GÖRMEDİ"

Serengil, Kenan Doğulu'nun annesinin hiç bir zaman Beren'i gelini olarak kabul etmediğini savundu.

Seren Serengil: Kenan Doğulu'nun Annesi, Beren Saat'i İstemedi

"BEREN EVLİLİĞİN BAŞINDAN BERİ MUTSUZ"

Seren Serengil, konuşmasının sonunda Kenan Doğulu'ya seslenerek şunları söyledi;

"Kenan'a bugün söylemek istediğim çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Hayatta herkesi mutlu edemezsin. Ya sen mutlu olacaksın herkes olmayacak ya da herkes mutlu olacak sen olmayacaksın. Bunun seçimini yapmak zorundasın. Senin ailen Beren. Senin annen kardeşlerin onları gör, ama birbirlerine kötülük yapmasına izin verme veya onu ezdirme. Bence Beren ailesel mevzulardan dolayı çok mutsuz. Evliliğin başından beri çok mutsuz. Bence Kenan yumuşak bir yapıya sahip olduğu için bir çözüm bulamadı. Bu tamamıyla benim düşüncem doğru da olmayabilir"

Seren Serengil: Kenan Doğulu'nun Annesi, Beren Saat'i İstemedi

TARTIŞMA YAŞAMIŞLARDI

Güzel oyuncu Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile bir dönem tatsızlık yaşamış, ardından Saat ve Doğulu Serpil Doğulu'yu sosyal medya hesaplarından takipten çıkmıştı.

Seren Serengil: Kenan Doğulu'nun Annesi, Beren Saat'i İstemedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Gülben Ergen Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500

Yorumlar (19)

YETMİŞÜÇ:

Ünlü kadınla evlilik yapacak erkeğin mezhebi konya ovası kadar geniş olması gerekir. Ünlü kadından ev kadını olmaz.

16
13
yanıtYanıtla
insan:

Ya sananee sananeee seni ne ilgilendirir acebaaa. . Yaşar İpek''in ailesi de seni istemiyor düğününüze bile gelmediler. Hatsiz yaaa

21
8
yanıtYanıtla
MANAS:

BU DA HERKESE ATLIYOR YAHU

18
4
yanıtYanıtla
ADA:

sanane be kadın sen kendine bak seni kim istedi acaba

12
9
yanıtYanıtla
Gelincik :

Kaynana çok haklı, sevilecek gelin değil ki :))

10
8
yanıtYanıtla
ALİ:

Beren in gülüşüne kurban olsunlar

7
6
yanıtYanıtla
Ahmet:

Beren i sevmeyende kendisinde sorun vardır kendinde sorun arasın

5
6
yanıtYanıtla
yuh:

bu ne hadsizlik anlamak mümkün değil

4
7
yanıtYanıtla
ziyaa:

Seni kim istesin peki gıybet yapma

6
4
yanıtYanıtla
melissa:

Dünya nın en şeker kızını gelin almış ona Tuğçe yakışır onu alsın Kenan süper paklar onları

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title