Haberler

Seren Serengil, Aldatılan Kadın Takipçisine Dolgu Hediye Edecek

Güncelleme:

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından ilginç bir çekiliş başlatarak aldatılarak eşinden boşanan bir takipçisine dudak, burun ve çene dolgusu hediye edeceğini duyurdu.

Sosyal medyayı aktif kullanan sunucu ve oyuncu Seren Serengil ilginç bir çekilişe imza attı. Serengil, eşi tarafından aldatılmış bir takipçisine estetik merkezinde dolgu edeceğini söyledi.

ALDATILAN TAKİPÇİSİNE DOLGU HEDİYE EDECEK

Şarkıcı Yaşar İpek'le evlendikten sonra şarkıcılığa geri dönen Seren Serengil, Instagram hesabından bir çekiliş başlattı. Serengil, "Takipçilerim arasından; eşinden aldatılarak ayrılmış olan bir kişiye doktorum tarafından uygulanacak dudak dolgusu, burun dolgusu ve çene dolgusu hediye ediyorum." dedi.

Seren Serengil'den Aldatılan Kadınlara İlginç Hediye

SEREN'DEN ŞAŞIRTAN ÇEKİLİŞ

Sosyal medyada alışan ürünlerin ve uygulamaların yanı sıra eşi tarafından aldatılan birine dolgu hediye etmek isteyen Seregil'in bu hareketi ise herkesi şaşırttı.

Seren Serengil, Aldatılan Kadın Takipçisine Dolgu Hediye Edecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

ünal:

zavallı, ses yok yetenek yok sanat sıfır, nasıl gündem olurum diye her hafta bi element uyduruyor bi tarafından. zavallı haftaya ne var, gerdek görüntülerini mi

11
0
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Allah akıl fikir versin ne diyelim.

10
0
yanıtYanıtla
Balkan:

Bi sen eksiktin tipsiz şey

8
0
yanıtYanıtla
şahin:

KESİN BU HAFTA MAGAZİN HABERİ YAPILMADI . . . . DÜŞÜNDÜ TAŞINDI DESEM ODA YOK. SAÇMA BİR ŞEY YAPAYIM DA GÜNDEM OLAYIM HABERİM YAPILSIN DEMİŞ. . . . . . NASIL BİR KAFA VAR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Doktor:

KAFA YOK Kİ BUNDA.

yanıt6
yanıt0
Dolgu yapsa ne yazar:

Özgüveni boşalmış bir kere, onu doldurması lazım

5
0
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

bakınız piskiyatrist değil estetik uzmanı

3
0
yanıtYanıtla
ADALI:

....ya bu bayanı görünce midem bulanıyor

2
0
yanıtYanıtla
adanus:

kendini kuru fasulye gibi nimetten sananlardan bu arkadaşta

2
0
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Seren senin aradığın kişi benim bırak ünlü erkekleri onların sizlere vereceği mutluluk max. 10 dakika, ben min. 4 saat hafta sonları full time

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title