Haberler

Senfoni'den Çevre Günü İçin Özel Konser

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu hafta Dünya Çevre Günü dolayısıyla verdiği özel konsere, lüt sanatçısı Halit Turgay konuk solist olarak katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu hafta Dünya Çevre Günü dolayısıyla verdiği özel konsere, lüt sanatçısı Halit Turgay konuk solist olarak katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar yaptı. Konserin ilk bölümünde Beethoven'ın Pastoreal Senfonisi'ni seslendiren orkestra ikinci bölümde ise konuk solist Halit Turgay ile Vivaldi'nin flüt konçertolarından bölümler sundu.

Yapılan açıklamaya göre; Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 13 Haziran Cuma günü düzenleyeceği programında Caz Gecesi ile müzikseverlerle buluşacak. Orkestra şefliğini Ender Sakpınar'ın yapacağı konsere vokalde Ece Göksu, piyanoda Can Çankaya, Konrabasta Kağan Yıldız, davulda ise Ferit Odman konuk solist olarak katılacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Halit Turgay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title