Haberler

Sokakta Çırılçıplak Yürüyen Vatandaşı Fark Edenler Gözlerine İnanamadı

Güncelleme:

Bursa'da kimliği belirsiz bir erkek şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sokakta çırılçıplak yürüdü. Çıplak gezen şahsı gören vatandaşlar şoka girdi.

Bursa'da yaşanan olayda kimliği belirsiz bir erkek şahıs sokakta çırılçıplak yürüdü. Çıplak gezen şahsı gören vatandaşlar şoka girdi. Şahsa müdahale eden zabıta ekipleri, çıplak vatandaşın üstünü kapatmak için kendi kıyafetleri giydirdi.

RESMİ KIYAFETLERLE KAPATMAYA ÇALIŞTILAR

Bursa'da dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, henüz neden soyunduğu bilinmeyen bir şahıs kıyafetlerini çıkararak çıplak bir halde sokağa çıktı. Sokaklardan caddeye varıncaya kadar kıyafetsiz bir şekilde yürüyen kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Şahsı sokakta çıplak gören vatandaşlar durumu ekiplere haber verdi. Şüpheliyi kovalamaya başlayan belediye zabıtası, kısa sürede şahsı gözaltına alarak, resmi kıyafetleriyle şahsın üstünü kapatmaya çalıştı.

O ANLAR KAMERADA

Olay yerine gelen polis ekipleri, çıplak bir halde yürüyen kişi ve ailesini polis merkezine götürerek ifadelerine başvurdu. Olay anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

GÖREN GÖZLERİNE İNANAMADI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sokak ortasında çırılçıplak yürüyen şahsın, vatandaşların arasından geçip giderken, vatandaşların gözlerine inanamayıp arkalarına dönerek tekrar baktığı ve çıplak şahsı yakalamak için arkasından koşan zabıta ekipleri görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zabıta 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

Dürbünlü:

17 yılda geldigimiz noktaya bakın,,toplumun hali her şeyi anlatıyor..!

7
54
yanıtYanıtla
Btmn:

Vatandaş delirmek üzere parası şanı şöhreti olanlar zannediyorlar ki herşey güllük gulistanlik... Al sana delirmiş vatandaş...

5
14
yanıtYanıtla
dikdörtgen hunili:

milletin tamamen tırlatmasına az kaldı . seçimlerden sonra.

16
2
yanıtYanıtla
MüFLiS:

İşte iFLAS''ın yürüyen hali. . !?

7
3
yanıtYanıtla
Aynur Aydınlı:

Ümmetin , vatandaşın huzurunu bozduğu için cezalandırılması gerekmektedir. . . . . . . . !!!

4
5
yanıtYanıtla
mAVİ MUAMMER:

Çıplak Vatandaş, Başar Sabuncu tarafından yazılıp yönetilen ve Şener Şen''in başrolde olduğu bir filmdir. Dönemin ortadirek kesiminin sıkıntılarını ve bu sıkıntılardan bunalan İbrahim''in yaşantısının bir dönemini anlatır.

6
1
yanıtYanıtla
#EYT:

HAKLARIMIZ OLAN EMEKLİLİĞİ ALAMAZSAK. YAKINDA BİZ EYT LİLERDE BÖYLE GEZECEZ.

3
3
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Neden şok oldularki zaten memlekette çıplaklığa karşı bayağı bir sempati var

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Neden şok oldunuzki zaten çıplaklık medyanın ana öğesi

5
0
yanıtYanıtla
Mardin el toros:

Adam huzura doğru gidiyor hz İsa’ya ışınlanmak istiyor zabıtada bayram etmiştir

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title