Haberler

Şenay Düdek'ten Çarpıcı Açıklamalar

Güncelleme:

İki Sevda Arasında kitabı 6 günde 6 baskı yapan Şenay Düdek; "Kendimi Kemal Tahir gibi hissediyorum' dedi.

"İki Sevda Arasında" adlı kitabı ile bugün Best FM'de Arzu Çağlan'ın programına konuk olan Şenay Düdek ilginç açıklamalarda bulundu;

"…Bu kitap, benden beklenildiği gibi magazin dünyası ile ilgili değil, tamamen bir roman ve bu kitapla kendimi bir edebiyatçı gibi hatta diğer edebiyatçılar belki burun kıvıracaklar ama kendimi Kemal Tahir gibi hissettim." dedi.

Şenay Düdek açıklamalarına; "Zaten ben bu kitabı halk için yaptım, edebiyatçılar için değil, onların beni içlerine alıp almaması umurumda değil, 6 günde 6 baskı yaptı kitabım" diye devam etti. Ve "...Ayrıca benim yaptıklarımı hangi edebiyatçı yaptı ki; şimdiye kadarki kitaplarımın geliri ile kütüphane yaptırdım, kadın sığınmaevi döşettim, hastane odaları yaptırdım. Bu kitabın geliri ile de İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaşmam gereği tüm geliri bir anaokuluna gidecek. Onun için İki Sevda Arasında ile gurur duyuyorum." diyen Şenay Düdek; çok hikayesi olduğunu eğer Allah isterse kitap yazmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Çağlan Kemal Tahir Şenay Düdek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title