Haberler

Sen Anlat Karadeniz'de Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi!

Güncelleme:

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı ve geçmişte para karşılığı satıldığı adamdan kaçan, çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan bir kadının hikayesini anlatan "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde gösterilen "Çocuğun sırtının tımarlandığı" sahne izleyicilerin tepkisini çekti.

Sen Anlat Karadeniz'de Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi!

"SANA HAYAT DERSİ VERİYORUM"

Geçtiğimiz dönemde kadına şiddet sahnesiyle gündeme gelen dizinin sahnesinde "Sana hayat dersi veriyorum" repliğiyle atı tımar edemeyen çocuğa "Hayvan bu, diyemez ki canım yanıyor yapma, diyebilir mi?" diyerek çocuğun tişörtünü çıkarttırıyor ve 'tımar böyle yapılır' diyerek küçük çocuğa işkence ettiği görülüyor. Bu sahnenin ardından sosyal medyada bir çok kişi olaya tepki gösterdi.

Sen Anlat Karadeniz'de Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi!

KADINA ŞİDDET SAHNESİYLE TEPKİ ALMIŞTI

Dizinin önceki sezonunda yayınlanan kadına şiddet sahneleri de olay yaratmıştı. Tepki çeken sahnede, erkek karakter, kadın karaktere "Niye gösterdin bileklerini?" deyip, kemiğini kırmıştı. Görüntüler aynı zamanda Twitter'da da paylaşılmıştı. Başta kadınlar olmak üzere izleyiciler ayağa kalkmıştı. Geçtiğimiz yıl 409 kadının erkekler tarafından katledilmesini unutan yapımcılar, şiddeti resmen teşvik ederek, ateşe kömür taşımıştı.

Sen Anlat Karadeniz'de Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Osman Sınav Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (20)

Esra:

Şiddet sahnesi çekerek şiddete karşı çıkamazsınız. Bilakis durumun ders vermek olduğunu anlayamayan bazı kişiler, o sahnelerin doğru olduğu algısına düşebilir.

7
1
yanıtYanıtla
COK YAZIK:

BU HABERLERE KIZIYORUZDA KİMSE KUSURA BAKMASIN BU TELEVİZYONU GENE İZLEYEN BUNLARA PRİM VEREN SİZ Bİ SÖZ VARDIR ÇANAKKALEDEN GİREMEDİLER AMA ÇANAK ANTENDEN GİRDİLER DİYE NE DE DOĞRU UZAKTAN BAK GÖZÜN BOZULMASIN DEDİLER COCUKKEN KİMSE AHLAKIN BOZULMASINDAN BAHSETMEDİ BİLE HEP AYNI SENARYOLAR AYNI SACMA SAPAN PROGRAMLAR REYTİNG UĞRUNA İNSANLIĞIN AYAKLAR ALTINA ALINDIĞI SAHNELER. BU TV EVLERDEN CIKMADIKCA BU DİZİ PROGRAMLARI DAHA COK GÖRECEĞİZ

6
1
yanıtYanıtla
İZLEMEYE İZLETMEYE DEVAM DEMİ!:

ORTALIK BU KADAR SAPIK KAYNARKEN ŞİDDETİ TECAVÜZÜ CİNSELLİĞİ ÇIPLAKLIĞI KISACA AHLAKI BOZAN HERŞEYİ YAYINLAMAK NEDEN? KÜÇÜCÜK COCUKLARI CİCİLİ BİCİLİ KOCA KARI GİBİ GİYDİRİP CIKARIYORSUNUZ PEDOFİLİ PİSLİKLERİ DAHADA ARTIYOR ŞİDDET SAHNELERİ CEKİYORSUNUZ İNSANLAR TAKLİT EDİYOR ONLARA BÖYLEDE YAPIN ŞU ŞİDDETİDE DENEYİN DİYE AKLINA FİKİR, MESAJ VERİLİYOR! ALMAYIN TELEVİZYON İZLETMEYİN AHLAKI İNSANLIĞI BOZMAKTAN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAZ HİÇ GÖRDÜNÜZMÜ KİTAP OKUMAYA TEŞVİK EDEN DİZİ YADA AHLAKLI OLMAYA

5
1
yanıtYanıtla
EZDİRMEM:

Zaten şiddete hayır demek için bu dizi siz böyle yaptıkça insanlık ölecek.İşte herkes senin gibi düşündüğü için yaptılar bu diziyi....

yanıt0
yanıt0
.:

BENCE BÜTÜN KANALLAR seksenler dizisini YAYINLASIN :D:D

6
0
yanıtYanıtla
!!!!! YETER:

TÜRKİYEDE NE ZAMAN GÖRÜLMÜŞ ZATEN DOĞRU BİR İŞ PROJE YAPILDIĞI? YA CIPLAKLIK YA CİNSELLİK YA ŞİDDET YA YALAN TARİH SONRA NEDEN TECAVÜZ ŞİDDET FUHUŞ ARTTI MİLLETİN GÖZÜNE GÖZÜNE BÖYLE SOKARSANIZ OLACAĞI O.

4
1
yanıtYanıtla
insan:

Zaten başladığından beri sevemedim güyaaa kadına şiddeti anlatıp direnmeyi gösteriyor tırt ki ne tırt yanii gördük saçma sapan dizi şimdide çocuğa şiddet zaten ülke manyak dolu rtük neden ceza kesmiyor anlamıyorum aaaa ATV de oynuyor ondan olabilir.

2
2
yanıtYanıtla
boran:

Kimse de demiyorki bu dizi erkekleri canavar olarak gösteriyor cinsiyetçi erkek düşmanı ekip. Çocuklar için tepki gösterin kadınlar için gösterin ama hepsinden fazla erkeğe saldırı var aman ona ses etmeyin!! cinsiyetçi erkek düşmanı ezikler.

0
4
yanıtYanıtla
BETÜL:

Dizide reyting yapsın diye milleti daha çok Kudurtuyorlar sanki insanlar çok normal miş gibi birde bu sahneyi dizi diye yayınlıyorlar Valla bizim milletimiz para için her şeyi yapar kadına şiddet ide film diye yayınlar çocuğa şiddeti de ama unutmayın ki böyle sadist insanların önüne dizi çekerek değil bir kaçtanesini ibreti alem için idam yada linç ederek anca önüne geçebilirsiniz

2
2
yanıtYanıtla
sedo:

BEYİN YOKSUNLARI

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title