Haberler

Demirtaş: PKK'lı Cenazesine Gitmeyen Vekile Soruşturma Açarım

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılan HDP'li milletvekillerine dair açıklamalarda bulundu.

Ruşen Çakır'a konuşan Demirtaş, PKK'lıların HDP'nin seçmeni olduğunu ve PKK'lıların cenazesine gitmeyen HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söyledi.

İşte Demirtaş'ın açıklamalarından bir kesit;

"Bizim bir milletvekilimiz bir PKK'lının cenazesine katıldı diye linç edilebiliyor medyada. Seçmenimiz o bizim. Bize oy veren, güvenen insan. Evladını yitirmiş çatışmada. Bir bakıyorsunuz akşam havuz medyasında 'milletvekili PKK'lı terörist cenazesinde'...

"CENZEYE GİTMEYENE SORUŞTURMA AÇTIRIRIM"

Ben çok açık söyleyeyim; halkımızın acısına sahip çıkmayan milletvekiliyle ilgili kusura bakmasınlar ben soruşturma açtırırım, parti disiplini gereği. Sen oy almışsın o insandan, hassasiyetine dikkat edeceksin arkadaşım. Cenazesine de gideceksin, taziyesine de. Askerinkine de gidebiliyorsan gideceksin, polisin de acısını paylaşacaksın. "

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Ruşen Çakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (248)

Adınızı Yazın:

etek giyde sokaka cik selahattin demirtas sen ona layıksınnn

169
3
yanıtYanıtla
Bir dost:

Peki selo vekiller terörist cenazesinde ne okusun ne yapsın?. fatiha okuyacak değil ermeni cenazesinde. siz bir katalog çıkarsanızda verseniz ermeni ise şöyle olur, alman böyle gömülür diye.

116
10
yanıtYanıtla
kurt dogulu:

Bu alcaklara oy atmayın allah rızası ıcın.neye atarsanız atın ama terore destek veren ınsanlar arası arası ayrım yapan hdp vatan haınıne oy atmayın

79
10
yanıtYanıtla
Ali:

Demirtas ne diyorsun anlamiyorum.ne dedigini sende bolmiyorsun bence.

77
7
yanıtYanıtla
siirt:

HDP

33
48
yanıtYanıtla
urfali:

Hdpye oy verenler iman sorunu var.. bi sorun hdpye oy verenlere namaz kiliyorlarmi. Kendim şahidim hdpye oy verenler namazlan alakası yok. .

29
49
yanıtYanıtla
SUUD:

Asi senin çevrendekiler dengesiz oğlum:)))uzak dur oçevreden:()))Hakikat şu dini imanı inancı olan bir insan terörizmi destekleyen partiye oy atmaz nokta. . . .

yanıt0
yanıt0
tek bayrak:

Bayraga saygısı olmayan hdp nın amacı ulkede teror estırmek.

69
7
yanıtYanıtla
bozkurt:

sen hayırlısıyla bir geberde biz geliriz senin leşine pislik

37
33
yanıtYanıtla
Şöför:

Merak etmeyin seloya kimsenin kıymasına izin vermiyecez efendiler

6
62
yanıtYanıtla
Tüm 248 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title