Haberler

Şehit ve Gaziler Derneğinden Vali Altıparmak'a Ziyaret

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Gazi Recep Akgül, Başkan Yardımcısı Gazi Murat Öztürk Şube Sekreteri Gazi Nihat Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Murat Gülen’i kabul etti.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Gazi Recep Akgül, Başkan Yardımcısı Gazi Murat Öztürk Şube Sekreteri Gazi Nihat Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Murat Gülen'i kabul etti.

Kabulde Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Erzurum Şube Başkanı Gazi Recep Akgül, Vali Altıparmak'a dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, karşılaştıkları sorunları anlattı. Derneğin mevcut yeri konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Başkan Akgül, bu sorunlarının çözümü konusunda Vali Altıparmak'tan yardım istediklerini söyledi.

Vali Altıparmak'ta şehit yakınları ve gazilerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in özellikle yeni hizmet binası yapımı konusunda çalışmalar yaptığını ve en kısa zamanda sorunu çözeceğine olan inancını belirtti.

Vali Altıparmak, "Şehit yakınları ve gazilerimizi bizlere bırakılan en kutsal emanetleri olarak görüyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Gerek Valilik, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Nihat Yıldırım Erzurum Yerel Haberler

title