Haberler

Şehit Uzman Çavuşun Kilis'teki Ailesine Protokolden Taziye Ziyareti

Kilis Valisi Nevzat Turhan Başkanlığındaki Protokol Üyeleri, Şehit Uzman Çavuş Ercan Çiçek'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Kilis Valisi Nevzat Turhan başkanlığındaki protokol üyeleri, şehit Uzman Çavuş Ercan Çiçek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kilis'in Elbeyli ilçesi Uzunali mezrasına giden Vali Nevzat Turhan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mürsel Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka, İl Emniyet Müdür Vekili Fikret Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşkı, Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Kilis Müftü Vekili Ali Okutan ve Sağlık Müdürü Turgay Happani, Şehit Uzman Çavuş Ercan Çiçek'in ailesine baş sağılığı dileğinde

bulundu. Protokol üyelerini evinin bahçesinde kabul eden şehit babası Cuma Çiçek ve yakınlarının bitkin oldukları gözlendi.

Kilis Valisi Nevzat Turhan, şehit ailesinin her zaman yanında olacaklarını belirterek, "Şehidimizin mezarının bulunduğu köy mezarlığında düzenleme yapacağız. Gerekli talimatları Elbeyli Kaymakamı'na verdim. Devlet olarak şehit ailesinin yanındayız. Büyük bir acı yaşıyoruz. Devletimiz güçlüdür. Aileye başsağlığı dilemek için buradayız. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mürsel Şahin, düzenleme yapılacak köy mezarlığında incelemelerde bulundu. Uzunali mezrasındaki vatandaşlar PKK'ya olan tepkilerini göstermek için mezradaki tüm evlere Türk bayrakları astı.

Şehit Uzman Çuvuş Ercan Çiçek'in annesi ve kız kardeşleri, sakinleştirici iğne ile ayakta dururken, evin bulunduğu yerde her türlü ihtimale karsı 24 saat sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği öğrenildi. Vali Nevzat Turhan başkanlığındaki protokol üyeleri, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra mezradan ayrıldı.

Pazartesi günü Şırnak'ın Cudi Dağı'nda teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Ercan Çiçek, geçtiğimiz Çarşamba günü memleketi Kilis'in Elbeyli ilçesinde düzenlenen törenin ardından Uzunali mezrasında toprağa verilmişti.

(MAD-ST-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title