Haberler

Şehit Polis Memurun Adı Parkta Yaşatılacak

Güncelleme:

Gebze Belediyesi Kasım ayı meclis oturumu Belediye Başkanı Adnan Köşker yönetiminde toplandı.

Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis oturumunda Barış Mahallesi 1806/3 sokakta yeni yapılan parka Gebzeli şehit polis memuru Nurullah Yılmaz'ın adının verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı önceki gün Gebze Kent Meydanı'nda bulunan meclis salonunda yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yönettiği oturumda, gündemde yer alan maddeler ele alınarak karara bağlandı. Yoklama ile başlayan meclis oturumunda Barış Mahallesi 1806/3 sokakta yeni yapılan parka Gebzeli şehit polis memuru Nurullah Yılmaz'ın adının verilmesine ilişkin ilgili komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

İmar planı tadilatına ilişkin maddelerinde ele alınarak karara bağlandığı Kasım ayı meclisinde ayrıca; kardeş belediye Nevşehir Suvermez Belediyesi'ne park ve taziye evi yapılmasına ilişkin ilgili komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi. Balçık Köyü 19 pafta, 397 nolu parselin 94.678,19 m²'lik mera vasıflı arazi için kamu yararı kararı alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü talebi; hukuk dilekçe komisyonuna havale edildi. Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığının kira ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü talebi ise plan ve bütçe komisyonuna havale edildiği meclis oturumunun dilek ve temenniler bölümünde Başkan Köşker, meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Aralık ayı meclis oturumu 4 Aralık Salı günü saat 15.00'te yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurullah Yılmaz Adnan Köşker Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
title