Haberler

Seda Sayan, Sermiyan Midyat'la çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Güncelleme:

Seda Sayan başarılı oyuncu Sermiyan Midyat'la bir gece kulübünde yakınlaştığı haberlerini kesin dille yalanladı. Sayan "Abuk subuk şeyler uydurmasınlar" diyerek de çıkan haberlere tepki gösterdi.

Bu sabah magazin gündemi sürpriz bir aşk iddiasıyla sarsıldı. Seda Sayan'ın oyuncu Sermiyan Midyat'la Ortaköy'de bir gece kulübünde yakınlaştığı iddia edildi. Sayan, bu iddiaları canlı yayına bağlanarak jet hızıyla yalanladı.

CANLI YAYINA BAĞLANIP AÇIKLAMA YAPTI

Bazı magazin sayfaları Seda Sayan''ın sevilen oyuncu Sermiyan Midyat'la aşk yaşadığını yazdı. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programa bağlanan Sayan hakkında çıkan haberlerle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Sermiyan'ı ben yıllardır tanıyorum, yeni tanımıyorum. Bir şeyler anlatıyordur ona gülmüşüzdür. Yakınlaşma gibi bir durumumuz olmadı. Abuk subuk şeyler çıkarmasınlar. Kesinlikle böyle bir şey yok"

Seda Sayan, Sermiyan Midyat'la çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu

KESİN BİR DİLLE YALANLADI

Çekimi bırakıp sırf çıkan haberleri çürütmek için canlı yayına bağlandığını dile getiren Seda Sayan hakkında çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı.

Seda Sayan, Sermiyan Midyat'la çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Seda Sayan, Sermiyan Midyat'la çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sermiyan Midyat Seda Sayan Ortaköy Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (36)

Didem:

Seda bize adam birakmadin yeter artik çekil bi köşeye

31
3
yanıtYanıtla
misafir geldim:

Didem adamdan bol ne var sen her halde hic carsiya pazara disari cikmiyon galiba yani bizi uzdun simdi biz burda neyiz. . . . . . .

yanıt2
yanıt6
Didem:

Kusura bakma ben seni görmemiştim üzülme kiyamamm

yanıt1
yanıt4
PAŞALI:

40 yıllık siyasetçiyim hiç yalan söylemedim sözü, 40 yıllık hayat kadınıyım halen bakireyim sözüne benzer :-))

30
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bu kaçıncı oldu SAYAN''madım?

31
0
yanıtYanıtla
Yarcan:

Bjk nin 90 lı kadrosu yetmedi şimdi sinema sektörünemi girdi kafırgalı.

12
0
yanıtYanıtla
socar:

BU KADIN ÇOK KÖTÜ BE. NEYİNİ İSPATA ÇALİŞİYOR ACABA. BİTİKSİN SEN BE HALA NİYE DEBELENİYORSUN ACABA

10
1
yanıtYanıtla
can:

ben beyefendinin bu kadar midesiz olduguna asla inanmam

7
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Seda Sayan''ın kocalarının isimleri üniversite sınavlarında çıksa tamamını bilen öğrenci olmayacak

10
0
yanıtYanıtla
Oğulcan:

Sinan , Mahsun, Nihat, Akcakocali bir genç vardı. Gerçekten hatırlayamadım. Hocam sizde calismadigim yerden sordunuz. 6, 7 kere evlendi. Mahsun ve Nihat segilisiydi. Bir Sermiyan kalmıştı. Biraz kıro seviyor.

yanıt4
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title