Haberler

Seda Sayan'dan şaşırtan açıklama: Acun'un tuzağına düşürüldüm

Güncelleme:

Yemekteyiz'in çekimlerine başlayan Seda Sayan, uzun süren çekim saatlerinden şikayet ederek "Acun'un tuzağına düştüm" dedi.

TV8'in sevilen programı Yemekteyiz'in sunuculuğunu devralan Seda Sayan, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Senelerdir gündüz kuşağında program yapan Sayan, uzun süren çekim saatlerine sitem etti.

"ACUN'UN TUZAĞINA DÜŞÜRÜLDÜM"

Magazinn.com'un mikrofonuna samimi açıklamalar yapan Sayan, Acun Ilıcalı'ya şu sözlerle sitem etti: "Kandırıldım, Acun'un tuzağına düştüm. Çekimler bir türlü bitmiyor. Yarışmacılar yemekleri değil, birbirlerini yiyorlar. Bunca yıl sabah programı yaptım bu kadar uzun süren ve sonu gelmeyen çekimler görmedim. Yarışmacılar beni bile susturuyor."

"ÇEKİMLER BİTMİYOR"

Çekimlerde yorulmasına rağmen çok eğlendiğini de belirten Sayan, "Safiye Soyman tatile çağırıyor gidemiyorum, başka arkadaşlarım Çeşme ve Bodrum'a çağırıyor yine gidemiyorum. Ben sandım ki, haftada 2-3 gün çalışırım biter ama bitmiyor." şeklinde konuştu.

Seda Sayan'dan şaşırtan açıklama: Acun'un tuzağına düşürüldüm

"RAP ŞARKI YAPMAK İSTİYORUM"

Seda Sayan, son dönemde moda olan rap müziğe olan ilginin artmasına da kayıtsız kalmadığını açıkladı. "Rap şarkı yapmak istiyorum. Onu da Sergio ile birlikte yaparız" diyen güzel sanatçı, yakın zamanda Sezen Aksu ve Şehrazat şarkıları söyleyeceğini de sözlerine ekledi.

ROCK ŞARKISINA DÜET YAPTI

Seda Sayan, Sergio Gürlek ile 'Keten Helva' adlı rock şarkısında düet yaptı. Sayan, "Bir rock şarkısında düet yaptık. Sergio rock söyledi ben de kendi tarzımda ona şarkıda eşlik ettim." dedi. Mustafa Arapoğlu'nun aranjörlüğünü üstlendiği şarkı çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Sayan Haberler

500

Yorumlar (67)

artık bi doyun!...:

yemek programına da mı el attın. yahu bi çekilin de başkaları da ekmek yesin bu işlerden. yeter artık sizi görmekten sıkıldık. çekilin köşeye paranızı yiyin ya da gerçekten kendi sanatınızı icra edin. Sahi sizin asıl işiniz neydi? çekilin gençlerin önünden, fırsat tanıyın. doymadınız sevgiye, paraya, ilgiye. . . bu arada yemek programı seviyor gibi algılanmak istemiyorum aksine çok basit ve insanları daha da yozlaştırdığını düşünüyorum yemek adı altında kendilerini yemelerini. .

88
2
yanıtYanıtla
BJK:

ONUR BÜYÜKTOPÇUYU ÇOK ARAR ACUN. . . . . . . . SEDA GİTSİN DEDİKODU PROGRAMI YAPSIN. . . .

yanıt42
yanıt4
Merve:

Çok doğru insanlar allahın onlara sunduğu o güzel sofranın üstünde birbirlerini eleştirmekten yorulmadı bence bunlar seçilerek alınıyor allahın nimetine şükretmiyorsunuz

yanıt3
yanıt1
Mercan:

Yazık onlara çok açıyorum şahsen

yanıt1
yanıt0
kerim:

ben çocuktum bunlar vardı ben nerdeyse dede olcam bunlar hala var

72
2
yanıtYanıtla
Vatan:

Izleyen varki bunlarda hala var...

yanıt29
yanıt2
KIZGIN:

Aynen katılıyorum ben de geldim kırk beş yaşına bunlar hala elli dört yaşındayım diyor ne hayatmış bunlara işlemiyor . . .

yanıt30
yanıt3
Mercan:

İnsan allahın verdiği nimete kerşı çok nankör

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

Bir garibanı çıkarıp tanıtsa iyi olmazmıydı olmazzz tabi . Eskiye rağbet olsaydı pit pazarına nimet yağardı derler , bıktırdılar yakın’da televizyonu bile seyretmeyecekler bunların yüzün’den

yanıt0
yanıt0
E:

Ekrandan silinecektin acın sayesinde tekrar gündem oldun gündeme gelmek için çekimler uzunmuş heee heee

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title