Haberler

Sealed Air ve Antalyalı Müşterileri TURMEPA ile İstanbul Kıyılarını Temizledi

Güncelleme:

Sealed Air, Antalya'dan aralarında otel housekeeping ve yiyecek içecek departman yöneticilerinin ve bölge çalışanlarının bulunduğu yaklaşık 50 kişilik grubu, İstanbul'da ağırladı.

Diversey Care'in Gebze'deki fabrika ve dağıtım merkezi ardından da Ar-Ge merkezinin ziyareti ve Burgazada'da Kıyı Temizleme Hareketi'yle geçen dolu dolu iki günün ardından misafirler, İstanbul'dan oldukça memnun ayrıldılar.

Sealed Air, aralarında otel housekeeping ve yiyecek içecek departman yöneticilerinin bulunduğu misafirlerini İstanbul'da ağırladı. Sealed Air'in birçok departmanı ve yönetim kurulunun da katılımıyla zenginleşen ekip; ilk günkü programda Diversey Care fabrika,dağıtım merkezi ve Ar-Ge merkezini gezdi. Ertesi güne Burgazada'da başlayan ekip, kıyı temizleme aktivitesi için uzun ve keyifli bir yürüyüşün ardından aktivitelerini gerçekleştirdiler.

Fabrika gezisinde Sealed Air iş birimi Diversey Care'in ürünleri hakkında bilgi edinen misafirler, profesyonel temizlik ürünlerinin üretimi, depolanması ve dağıtımı hakkında fikir sahibi oldular. Fabrika içerisinde GMP alanını da gezen misafirler, kozmetik ürünlerinin üretimini de yerinde izleme imkanı buldular. Gezi süresince üretimden, stoklamaya, kalite kontrolden dağıtıma birçok noktayı gezen misafirlere son olarak Sealed Air iş birimi Diversey Care'in Ar-Ge merkezi gösterildi. Küresel bir lider olan Sealed Air'in yenilikçi yönü hakkında fikir edinen grup, son teknoloji ekipman ve ürünlerle tanıştı. Sabah erken saatlerde Antalya'da başlayan ilk gün eğlenceli bir yemek ile sonlandı.

Kıyı Temizleme Etkinliği yoğun ilgi gördü!

Misafirler İstanbul ziyaretinin ikinci gününde ise Deniz Temiz Derneği TURMEPA ile birlikte Kıyı Temizleme Hareketi'ne katıldılar. Denizler ve deniz kirliliğinin doğa ve canlı yaşamına etkileri hakkında bilgi paylaşımının yanı sıra, İstanbul kıyılarında öncelikli olarak tespit edilen bölgelerde kıyı temizleme çalışmasını da içeren tek günlük bir etkinlik olan Kıyı Temizleme Hareketi gözden kaçan bir çok detayın tekrar hatırlanmasına ve duyarlılığın artmasına yardımcı oluyor. Sealed Air'in sürdürebilirlik ve çevreye verdiği önemi de pekiştiren etkinlik, misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Günün erken saatlerinde Burgazada'ya hareketle başlayan program oldukça dolu geçti. Dernek yöneticilerinin genel bilgilendirme yapmasının ardından takım oyunlarıyla devam eden program çerçevesinde yaklaşık 2 saat süren kıyı temizliği yapıldı. Kıyı temizliği yapılan sahilde tüm katılımcılar atık tipine göre (kağıt, metal, cam, plastik..) çöpleri toplayıp sınıflandırdılar. Gördüğü çoğu atık karşısında şaşkınlığa düşen katılımcılara, temizlik sonrası bu atıkların doğada çözünme süreleri ile ilgili de bilgi verildi. Bazı atıkların doğada çözünmeyip canlıları nasıl tehlikeye attığı konusu ise oldukça etkileyiciydi. İki günlük programda sık sık fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen misafirler bu aktivitenin ardından katılımcılar dernek tarafından hazırlanan sertifikalarını da aldılar. Ardından İstanbul manzarası ile yenen yemekte yorgunluklarını attılar. Karşılıklı hoş sohbetlerle de beslenen gezi misafirlerin havalimanına uğurlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sealed Air İstanbul Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title