Haberler

"Savaşa hayır" diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren astsubaya sert çıktı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, güvenli bölge harekatına 'savaşa hayır' diyerek desteklemediğini açıkladı. Bu paylaşımıyla tepki çeken Salkım, savaş konusunda bir astsubay ile tartıştı ve "Klavye delikanlısı" diyerek engelledi.

"SONUNA KADAR SAVAŞA HAYIR"

Son yıllarda yaptığı sivri çıkışlarla sürekli gündeme gelen Yeşim Salkım, güvenli bölge harekatı kapsamında Twitter hesabından attığı tweette "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." dedi.

'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren astsubaya sert çıktı

"HAYIR DİYORSUN DA ORAYI GİDİP GÖRDÜN MÜ?"

Salkım'ın bu paylaşımına cevap veren bir kişi, "Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii." ifadelerini yazdı.

"SEN EVİNDE UYURKEN, BEN ORADAN YENİ GELDİM"

Sivri dilli Salkım, gelen yoruma sinirlenerek "Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim." yanıtını verdi. Aynı takipçi, "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." dedi.

'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren astsubaya sert çıktı

TEPKİ GÖSTERİP ENGELLEDİ

Sosyal medya kullanıcısının yorumu üzerine iyice sinirlenen Salkım,"Hadi lan oradan klavye delikanlısı." diyerek kişiyi engelledi.

TARTIŞTIĞI KİŞİ ASTSUBAY ÇIKTI

Yaşanan bu tartışma sonrası Salkım'a cevap veren kişinin, sınırda görevli bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Astsubayın sınır bölgesinde çocuklarla yer aldığı fotoğraf ise başka Twitter kullanıcıları tarafından, Yeşim Salkım'a gönderildi.

'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren astsubaya sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeşim Salkım Twitter Haberler

500

Yorumlar (181)

tüpçü fikret:

bence yeşim hanım ın sözleri biraz carpıtılmış gibi hiç hoş değil. 2 taraf için de

8
59
yanıtYanıtla
bayrampaşa:

fikret bey tüplerde gaz kaçagı var galiba sizde baş dönmesi yaratmış kimin ne olduğu gayet açık siz görmek istemiyosanız. .

yanıt0
yanıt0
OBJEKTİF:

Hadi lan ordan; yalaka seni

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

Bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin suyunu içeceksin sonrada sofrasına bıçak sokacaksın haram zehir olsun sana yediğin yemek içtiğin su

52
3
yanıtYanıtla
allahın laneti bölücülerin üzerine olsun:

AMİN.

yanıt21
yanıt1
Gül:

Amin!!!

yanıt22
yanıt1
KIZILTUGAY:

Hemen sorayım biz orada kiminle savaşacağız ruslarlamı suriye ordusuylamı yoksa yıllardır abd tarafından kollanan ve silahlandırılan sdg''ylemi bi anlatın sayın yorumcular buyrun!

11
44
yanıtYanıtla
sergen:

Orada tetikçilerle, taşeronlarla savaşıcaz, resmi olarak amerika karşımıza çıkamaz, ozaman bu belkide 3 dünya savaşı başlangıcı olabilir, bunlar nabız yoklama adımlarıdır. komşuda yangın varsa bu yangın yarın bize sıçrayacaktır, biz oraya suriyelilerden önce kendi geleceğimiz için giriyoruz

yanıt58
yanıt8
Lanet olası federaller:

be adam herşeyi geçtim sınırlarımız güvenliği söz konusu hiç mi aklına gelmiyor

yanıt11
yanıt1
Yani:

''KIZILTUGAY'' Biz orada ABD taşeronlarıyla savaşacağız. Gerçek hedef bizim savaşmamıız. Sınırlarımızı korumak zorunda bırakılmamız. Büyük orta doğu projesi tıkır tıkır çalışıyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title