Haberler

Saski Yetkilileri Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, kurumda görevli şube müdürleri ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, kurumda görevli şube müdürleri ile bir araya geldi.

Ormanpark'ta gerçekleştirilen buluşmada SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik ve SASKİ daire başkanları da hazır bulundu.

Keleş, burada yaptığı konuşmada, şehir için dev projeleri hayata geçirdiklerini ve ilkleri inşa ettiklerini söyledi.

Vatandaşların musluklarına Türkiye'nin en kaliteli suyunu ulaştırdıklarını belirten Keleş, şöyle konuştu:

"Yeni projelerimizle kaliteyi, yakaladığımız başarı ivmesini daha da yukarılara taşıyacağız. Kurum olarak oldukça yoğun bir dönem geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Akçay Barajı devam ediyor. Serdivan ve Erenler'de başlattığımız içme suyu projemiz sorunsuz şekilde ilerliyor. Karapürçek altyapı, Karasu ve Kocaali ile Taraklı ve Geyve üst mahalleler içme suyu projelerimizde de çalışmalar sürüyor. Şehrimiz için yeni içme suyu ve atık su arıtma tesisleri inşa ediyoruz. İnşallah hepsi tamamlandığında altyapı anlamında şehrimizde hiçbir sıkıntı kalmayacak. Yeni projelerle mevcut kalitemizi inşallah daha da yukarılara çıkaracağız."

Keleş, hizmet anlamında önemli başarılara imza attıklarını ifade ederek, "Sakarya'da su çeşmeden içilir" dediklerini ve sonuna kadar bu sözün arkasında durduklarını belirtti.

Bu kalite ve başarıyı daha da yukarılara taşıyacaklarını aktaran Keleş, şunları kaydetti:

"Her bir vatandaşımızın memnuniyeti veya memnuniyetsizliği bizim için çok değerli. Bu anlamda sizden önemli beklentilerimiz var. Eldeki insan kaynaklarını en iyi şekilde koordine etme, değerlendirme, mevcut imkanlar çerçevesinde risk alma, kurumlar ve insanlar arası ilişkileri yönetme konularında sık sık kendimizi değerlendirmeliyiz. Yoğun ancak başarılı bir dönem geçirdik. Bu yoğunluğumuz artarak devam edecek. Bu anlamda da sizden beklentimiz artıyor. Önümüzdeki süreçte de gerek hizmet kalitemiz gerekte yeni yatırımlarla ilkelerimizden taviz vermeden vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Rüstem Keleş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title