Haberler

Şarkıcı Demet Akalın, Selin Ciğerci'ye Doğum Günü Hediyesi Olarak Pırlanta Yüzük Aldı

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye doğum günü hediyesi olarak yüzük aldı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye ilk doğum günü hediyesi, yakın arkadaşı Demet Akalın'dan geldi. Ciğerci, Demet Akalın'ın aldığı yüzüğü Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

PIRLANTA YÜZÜK ALDI

Şarkıcı Demet Akalın, 35'inci yaşına girecek olan Ciğerci'ye pahalı bir pırlanta yüzük hediye etti. Selin Ciğerci, hediyesini Instagram hesabından kısa bir video ile 'İlk doğum günü hediyem, utandırdı' notuyla paylaştı.

Şarkıcı Demet Akalın, Selin Ciğerci'ye Doğum Günü Hediyesi Olarak Pırlanta Yüzük Aldı

FİYATI BİLİNMİYOR

Selin Ciğerci'nin çektiği videoda Demet Akalın da yer aldı. Ciğerci, paylaşımına yakın arkadaşını etiketledi. Akalın'ın Ciğerci'ye aldığı yüzüğün fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Şarkıcı Demet Akalın, Selin Ciğerci'ye Doğum Günü Hediyesi Olarak Pırlanta Yüzük Aldı

NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Ekim ayında Gökhan Çıra ile dünya evine girmeye hazırlanan Selin Ciğerci'nin nikah şahidi ise Demet Akalın olacak.

Şarkıcı Demet Akalın, Selin Ciğerci'ye Doğum Günü Hediyesi Olarak Pırlanta Yüzük Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Sosyal Medya Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

Adana67:

Once icralari ode demet okan ondan sonra hediye alllll

15
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

Allah ıslah etsin

15
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Fakirlerle ,yoksullarla , muhtaclarla paylaşılmadıkca zenginlik kidinin felâketidir.Zenginlik en büyük ve en zor imtihandır.Nice kulları Karun gibi hüsrana uğramıştır.

14
0
yanıtYanıtla
coco:

bunlar parayla heves alıyor, insanlar nefes alamıyor parasızlıktan yazık adaleti olmayan düzen

13
0
yanıtYanıtla
SSSSSSSSSSSSSS:

parası var alıyor niye kıskanıyorsunuz. . . sizin yok diye . . . . .

0
13
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Evet ülke olarak nefesimizi tutmuş Demet Seline ne hediye alacak diye günlerdir merak icinde kivranip duruyorduk zaten..

12
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

Ya bu gunun gençliği çok garip mesela bu selin i 1 ton insan takip eder izler ne iş yapar bu ne üretmiş popüler olmuş iyi cinsiyet değiştirdin tamam başka ne haber var hadi seni bütün ülke butun unlü ünsüz tanıdı diyelim 1 senedir bi evlenme muhabbeti yarın o da bitecek sonra hadi bir iki numara daha bulursun yolculuk nereye duracağın yer belli mi o ona yüzük almış o yayınlamış öbürü ooo yapmış toplu terapiye girin bence

12
0
yanıtYanıtla
suat:

siz once millete olan borcunuzu odeyin okan bey den dolayi magdurr olan binlerce kisi var gostermelik bosandiniz milletin parasi nerde cekleriniz karsiliksiz yalan dunya

10
0
yanıtYanıtla
coni:

Bosanip hacizden mal kacirdilar alacak tabi !

9
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Asgari ücretliye,memura, emekliye bordroda vergi diye çökenler bunla kocası mal kaçırsın hiç umursamayın, benimde vakıfbank a 70 binborcum var ödemiyom zaten ödeyemiyom da alabilen alsın nslsa devletin,halkın bankası değilmi?Hep Yandaşlarınıza yedirdiniz ziraatı, vakıf,halk ı talan ettiniz, yetmedi düşük kurdan satışla pişmiş kelle gbi yanlışlık oldu dediniz,harun gbi geldik dediniz karun oldunuz Nemrut oldunuz Allah yedi sülalenizden çıkarsın o paraları zehir olarak!!!

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title