Haberler

Şarkıcı Berkay Şahin ikinci kez baba oldu

Güncelleme:

Başarılı şarkıcı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin'in ikinci bebekleri dünyaya geldi. İkinci kez baba olan Şahin, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Berkay, 2016 yılında Özlem Ada ile evlenmiş, 2017 yılında da kızları Arya dünyaya gelmişti. Berkay, bugün sosyal medya hesabından ikinci kez baba olduğunu takipçilerine duyurdu.

"KALBİMİN BİR PARÇASI DAHA YOLA ÇIKTI"

Sabah saatlerinde eşini hastaneye yatıran ve heyecanını Instagram hesabından paylaşan Berkay, "Şu an hazırız doğum için. Zeynep geliyor. Kalbimin bir parçası daha yola çıktı, geliyor" ifadelerini kullandı.

BEBEĞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Berkay Şahin, doğum sonrası bebeğinin ilk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaştığı poza şu notu düştü: "Kızımız Zeynep, bugün doğdu. Allah her isteyene böyle bir duyguyu tatmayı nasip etsin. Ben ikinci kere tattım, şükürler olsun…"

Şarkıcı Berkay Şahin ikinci kez baba oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

VEZİR:

TABI PARA VARYA YUMURTLAYIN HABIRE . . BI DOGUNCA KUCAKLARINA ALIYOLAR ZATEN GERISINI BAKICI HALLEDIYO . . BIZIM KARIYA IKICI COCUK DESEM INTIHAR EDER KESIN :))

10
6
yanıtYanıtla
Tuğba:

Haksız sayılmaz :)

yanıt4
yanıt1
ŞAPKACI:

ARDA KARDAŞIMLA BİR ALAKASI YOKTUR UMARIM.

3
7
yanıtYanıtla
ssssssssssssssss:

para var huzur var. 3 değil 5 olsun önemli mi onlar için. . . .

5
2
yanıtYanıtla
Kumkapılı:

Allah analı babalı büyütsün bir can getirmiş dünyaya herkes anne baba olmak ister olmayanlarada versin rabbim

5
0
yanıtYanıtla
azad:

Yandı çocuk zavallı inş. Allah korur.

1
3
yanıtYanıtla
ÖPÜLDÜNÜZ:

Mutlulugunuz hic sona ermesin. . . Bu yüzden de gerektigi kadar medya denilen canavardan uzak durun, sevgiler. . .

2
0
yanıtYanıtla
menzilci sofi müslüman:

hadi berkay denen armutla evlendin, bir de bundan 2 tane çocuk yaparak çok büyük hata ettin. . . tipsiz, kısa boylu, alkolik birinden sırf parası var diye 2 çocuk yapmak haramdır

1
1
yanıtYanıtla
ARDA TURAL:

Hayirli olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Saat konuşuyor Berkay, Bebek pek önde değil ön çekimde.....haaaa....haaaa.......

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title