Haberler

Beslediği arıların saldırısına uğrayan kadın öldü

Güncelleme:

Manisa'da arı bal üretimi için evinde beslediği arıların saldırısına Zehra Aydın, hayatını kaybetti. Bir diğer arı saldırısı da tarlada yaşandı. Eşek arısı tarafından sokulan Yaşar Gedikoğlu, yoğun bakıma alındı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşanan arı sokmaları vatandaşları tedirgin ediyor. İlçede bir gün arayla gerçekleşen iki farklı arı sokma vakasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yoğun bakıma kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bağlıca Mahallesi'ndeki evinde bal üretimi için arı besleyen Zehra Aydın (69) arılarının saldırısına uğradı. Ambulansla Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Aydın, ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Aydın, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zehra Aydın'ın cenazesi incelenmek üzere Manisa Merkez Efendi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

EŞEK ARISI HASTANELİK ETTİ

Bir arı saldırısı daŞeyhdavutlar Mahallesi'nde yaşandı. Tarlada çalışan Yaşar Gedikoğlu (45), eşek arısı tarafından sokulmasının ardından fenalaştı. Yakınlarının çağırdığı ambulansla Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Gedikoğlu, ilk müdahalesinin ardından Salihli'de bir özel hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Gedikoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıgöl Aydın Haberler

500

Yorumlar (2)

ALİ AGA:

Arı dendimi 1 km uzağa kaçacaksın, geçmiş olsun hastaya ölenede Allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
XXOKİ:

arılardan çok korkarım çocukken beni bir kaç kez soktu arı tehlikeli bir uçan canlı görünce uzaklaşın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title