Haberler

Şapkasını Beğenmeyen Takipçilerine Orta Parmak İşareti Yapan Hadise, Eleştirilere Tepki Verdi

Güncelleme:

Şapkasını beğenmeyen takipçilerine orta parmak hareketi yapan ve kısa sürede sosyal medyada olay olan Hadise, yaptığı açıklamada "Sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor." dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından takipçilerine el işareti yaparak skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına ise takipçilerinden tepki yağdı. Hadise, gelen tepkilere sosyal medya paylaşımıyla cevap verdi.

"BİRKAÇ SÖZÜM VAR"

"Dün paylaştığım fotoğrafı "skandal" olarak adlandıran herkese birkaç sözüm var.

Bana bel altı yorum yapanlara, ağıza alınmayacak laflar söyleyenlere neden susuyorsunuz? Benim sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Diğer insanlar BANA ya da başkasına küfürlü mesajlar yazarken onlara "Bu şekilde bir yorum yazmanız skandal." dediğinizi hiç duymadım.

Şapkasını Beğenmeyen Takipçilerine Orta Parmak İşareti Yapan Hadise, Eleştirilere Tepki Verdi

"BEN EĞLENMEYİ SEVİYORUM"

"Biraz rahat mı olsak acaba? İnsanlar sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa? Eğlenmek için yapılanları bu kadar sorgulamasa? Ve sadece kötü yorumları değil gelen binlerce eğlenceli yorumu da görüp haber yapsa? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum. 2019'da daha çok güleceğiz"

Şapkasını Beğenmeyen Takipçilerine Orta Parmak İşareti Yapan Hadise, Eleştirilere Tepki Verdi

Şapkasını Beğenmeyen Takipçilerine Orta Parmak İşareti Yapan Hadise, Eleştirilere Tepki Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

OLAY:

Sanatçı olmam mı? Sanatçı olmak o kadar kolay mı Hadise? Orasını burasını göstermek sanatsa maymunlar devlet sanatçısı olurdu.

14
13
yanıtYanıtla
Murat:

O parmağı kendine çevir

20
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

SİZ BU HALE GETİRDİNİZ POF POFLAYA POF POFLAYA. İKİ KURUŞ ÇIKARINIZ İÇİN MEDYA OLARAK SABAH AKŞAM REKLAMINI YAPTINIZ

7
10
yanıtYanıtla
bjk:

hadise bunlara parmak az gelir. . . kol , bacak gerekir

15
1
yanıtYanıtla
Ben:

Onun adı Hadise. Görevi de hadise yartmak. Sanatçı değil o.

15
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu KadınYoldan Çıkmış,,İflah olacağa benzemiyor.

14
1
yanıtYanıtla
Alekko:

Ben bunları izleyip meşhur edenlere saydırıyorum meşkulum şimdi,

9
3
yanıtYanıtla
adsız:

boşver hadise ağzı olan konuşuyor yoldan geçen kızı baştan aşağı süzen topluluk dekolte giyen bir sanatçı ya da kız fotosu görünce hemen ahlak memuru kesiliyorlar. herkes kendi yaşamını özgürce toplum ne der diye düşünmeden yaşamalı

2
8
yanıtYanıtla
VATAN:

SANATI BIRAK İLK ÖNCE İNSAN OLMAYI DENEYİN. BU ÖNEMLİ. BUNLARA SANATCI DİYENİN YÜZÜNE TÜKÜREYİMM.

9
1
yanıtYanıtla
sakın yapmayın:

``biraz rahat mı olsak acaba ``diyorsunuz ya. bende şunu söylemek isterim yeterince rahat değil miyiz acaba. küçükcük çocuklara tecavüz sokak ortasında şehrin göbeğinde cinayetler. bu tarz hareketlere rahat davranıldığı için kimsenin önüne geçilmiyo artık.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title