Haberler

Sanal Zehirlenme Sahnede

Günlük yaşamımızın vazgeçilmezi haline gelen sosyal medyanın çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekmek amacıyla Torbalı Belediyesi Tiyatro grubu tarafından Hayat ve Zaman adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Günlük yaşamımızın vazgeçilmezi haline gelen sosyal medyanın çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekmek amacıyla Torbalı Belediyesi Tiyatro grubu tarafından Hayat ve Zaman adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Torbalı Belediye Kültür Merkezi'nde (BKM) sahnelenen oyunu Caner Hakbilen yazıp yönetti. Havva Zengin, İlkay Sevim, Nuri Sevinç, Nihat Tuncer, Demet Sağbasan, Haluk Kocataşlar, Baran Başkan'ın rol aldığı tiyatro eserinde; sosyal medya üzerinden sağlanan sanal ilişkilerin toplum ve aile üzerindeki negatif yanlarına dikkat çekildi.

"SOSYAL MEDYADA YAŞAMI BLOKE EDEN TUZAKLAR VAR"

Sosyal bir soruna dikkat çekiği için Torbalı Belediyesi Kültür ve Sanat Spor Okulları Tiyatro grubunu kutlayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, şunları söyledi: "Sanatın, tiyatronun, bilimin önemi işte budur. Çocuklarımızı olası risklere karşı uyarırken, eğlendiriyor ve eğitiyoruz. Bilgi çağını, sosyal medyayı, interneti diğer kişisel iletişim ve sosyal ağları doğru, amacın uygun biçimde kullanmak zorundayız. Aksi takdirde bu alan, tahmin dahi edemeyeceğimiz birçok tehlikelerle doludur. Sosyal medya bazen sosyal zehirlenmeye neden olabilir. Çocuklarımızın, ailemizin geleceğini olumsuz biçimde etkileyebilir. Çocuklarımızın sosyal medya hesaplarını, arkadaşlık diyaloglarını, paylaşımlarını izlemek zorundayız. Dünyada örnek gösterilen aile yapımıza ve değerlerimize sahip çıkmak zorundayız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Havva Zengin Torbalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title