Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu'nda "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Havza Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu'nda "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Okul müdürü Hüseyin Yavuz, spor salonunda düzenlenen fuarın açılışında, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan fuara 21 projenin katıldığını söyledi.

Yavuz, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından çeşitli gösteriler yapıldı.

Programda, proje çalışmalarına katılan öğretmenlere Kaymakam Metin Yılmaz tarafından katılım belgeleri de verildi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin İlhan ile davetliler katıldı.

Havza Küçük Sanayi Site yolu

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin, Belediye Başkanı Murat İkiz'e teşekkür etti.

Havza Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Şahin, belediye tarafından başlatılan site içi yol bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı İkiz'e teşekkür etti.

Sanayi esnafının bir süredir site içi yollarının bozulmasından şikayetçi olduğunu belirten Şahin, "Bizlere gelen talepleri belediyemize ilettik ve çalışmalar kısa sürede başladı. Şahsım, odam ve sanayi esnafı arkadaşlarım adına Belediye Başkanımıza teşekkür ederim." dedi.

Havza'da toplumsal cinsiyet eğitimi

Havza'da Kadın Dostu Şehirler projesi kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "toplumsal cinsiyet" konulu eğitim verildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde kamu çalışanlarına yönelik eğitimde, sosyal hizmetler uzmanı Bülent Macit tarafından erken yaşta evlilik, cinsiyet ayrımcılığı ve çocuk istismarı konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Eğitime Havza Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Boyacı, Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Necla Sezen Mutlu, Havza Huzurevi Müdürü Hasan Göktuğ katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Yavuz Metin Yılmaz Murat İkiz Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title