Haberler

Salma Hayek: Sabah Yüzümü Asla Yıkamıyorum

Güncelleme:

Bir dergi için röportaj veren dünyaca ünlü yıldız, "Uyumadan önce iyi temizlediğim için sabahları yüzümü asla yıkamıyorum." dedi.

En son Halil Cibran'ın 'Peygamber' adlı kitabından uyarlanan animasyon filminin yapımcılığı için çalışan Salma Hayek, bir dergi için şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

EN BEĞENDİĞİ ANGELİNA JOLİE

Kariyerinin en gurur verici anının Frida ile 'En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday olmak olduğunu söyleyen Hayek, en beğendiği bayan oyuncunun da Angelina Jolie olduğunu söylüyor.

"SABAH YÜZÜMÜ ASLA YIKAMIYORUM"

Güzel oyuncu, tüm günlerini eşini öperek başlayıp eşini öperek bitirdiğini söyleyerek hayatının erkeğini bulduğunu da sözlerine ekledi. Hayek, ayrıca bir itirafta bulunarak "Sabah yüzümü asla yıkamıyorum. Ancak şu da var, uyumadan önce çok iyi temizlediğim için avantajlı duruma geçiyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Halil Cibran Salma Hayek Magazin Haberler

500

Yorumlar (120)

alper:

Günde 5 vakit yüzü yıkamak gerekir.

46
4
yanıtYanıtla
Deli Turk:

Ağzını calkala bari.Penisin maddeleri kalmıştır.

10
17
yanıtYanıtla
TEKBİİRR:

TEMİZLİK İMANDANDIR İMANSIZLAR ANLAYAMAZ

21
4
yanıtYanıtla
ELA:

ıyyyyyyyy sevişmiyomusun kocanla kalk duş al kız :)aman bunlarda pek pis be

12
10
yanıtYanıtla
pessimist:

Ömrümüm yarisindan fazlasi avrupada gecti bizim müslüman türk milleti gibi temiz, ne avrupali ne arabi gördüm, kücükken kuran kursunda hocalarim ''Evinizi temiz tutun ansizin misafir gelebilir, vucudunuzu temit tutun ansizin ölüm gelebilir'' derdi ne mutlu müslümanim, ne mutlu türküm/yörügüm

19
1
yanıtYanıtla
sarıgöllü:

fark etmez hertürlü giderin var

13
6
yanıtYanıtla
ömerMobil-IOS:

Peki gozlerindeki capagi da geceden mi siliyomus?:)

16
1
yanıtYanıtla
hemsananekiMobil-ANDROID:

bizim komşu teyze dese bunu mahallede bitli ilan edilir

16
0
yanıtYanıtla
adsız nefer:

bu haberler yalan geçen sabah beraber uyandık yataktan kalkar kalkmaz doğru banyo''ya gitti dedim napıyorsun salma napim yüzümü kıyıyorum dedi, bu tip haberlere inanmayın yalan !!!

15
1
yanıtYanıtla
yeşil kilise papazı:

bir prof şunu dedi: Hergünen az 5 defa yüzünü soğuk suyla yıkayan insanların yüzü ve teni çok parlak ve cildi gergin olur dedi. .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title