Haberler

Zengin Olma Hayali Kuran Defineciler, Brandanın Altında Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Sakarya'da ihbar üzerine harekete geçen ekipler, branda ile çalışma alanını kamufle edip jeneratör yardımıyla aydınlattıkları alanda kaçak kazı yap 7 kişiyi suçüstü yakaladı.

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde branda ile çalışma alanını kamufle edip jeneratör yardımıyla aydınlattıkları alanda kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 7 şüpheli, jandarma ekiplerince yapılan operasyonda suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kazı esnasında dinamit kullandıklarını itiraf etmesi jandarma ekiplerini de şaşırttı.

EKİPLER, İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

Taraklı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timlerine kaçak kazı yapıldığı ihbarı yapıldı. Yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Harkköy Mahallesi Kömürlük mevkiinde definecilerin branda ile çalışma alanını kamufle edip jeneratörle aydınlattıkları alanda hilti makinesi ile kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Harekete geçen Jandarma Asayiş Timleri olay yerinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen M.S., R.D., K.A., M.T., A.D., E.S. ve B.A. isimli 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

DİNAMİT KULLANDIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Öte yandan, kazı esnasında dinamit kullandıklarını da itiraf eden şüpheliler jandarma ekiplerini şaşırttı. Olay mahallinde yapılan aramada aralarında jeneratör ve hiltinin de olduğu çok sayıda malzeme ele geçirilerek tutanakla muhafaza altına alındı. Savcılığın talimatı ile olay Sakarya Müze Müdürlüğüne bildirildi.

MÜZE YETKİLİLERİ İNCELEME YAPACAK

Müze yetkililerin olay yerinde inceleme yapması beklenirken, gözaltındaki şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İşte olay yerinden kareler;

Zengin Olma Hayali Kuran Defineciler, Brandanın Altında Suçüstü Yakalandı

Zengin Olma Hayali Kuran Defineciler, Brandanın Altında Suçüstü Yakalandı

Zengin Olma Hayali Kuran Defineciler, Brandanın Altında Suçüstü Yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (28)

vanlı duman:

ne yapsınlar iş yok milet hayel ve macera peşinde

24
3
yanıtYanıtla
araştırmacı:

Bence suç değil adam öldürmüyorlar gasp yapmıyorlar kimseye zararları yok

15
3
yanıtYanıtla
ahmet:

hırsızlık yapsalar bu kadra suclu sayılmazlar inanın

15
3
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

BU HÜKÜMETE SIRF BU YÜZDEN COK KIZGINIM BIRAKIN ADAMLAR KAZSIN CIKARSIN BULURSALAR GERCEK DEGERININ YÜZDE 60 DEGERINDEN SATIN ALIN KOYUN MÜZEYE SONRADA AVRUPALI VERSIN PARAYI SEYRETSIN AMA HÜKÜMET NE YAPIYOR KENDI VATANDASINA KAZI YASAK ELIN YABACISI GELIYOR YAPIYOR KAZIYI ALIR DEFINEYIYURT DISINA CIKARIYOR SONRADA SIZ PESINDEN MILYONLARI VERIP GERI ALIYORSUNUZ OYSA AYNI ESERI BULANDAN DAHADA UCUZA ALMAK VARKEN DÜNYANIN HER YERINDE KAZI SERBESTTIR ANTIK DEGERE ZARA VERMEDEN YAPSIN

14
0
yanıtYanıtla
Nazım YILMAZ:

Şunları arkeolog yapın da işsiz durumda olmasınlar. Arkeolog olmaya da üniversite istemek, saçma ve yanlış politika. Kazmaya merakı olmayıp üniversite okuyan elemanlar arkeolog oluyor sonra beğenmeyip bölüm değiştiriyor. Sonra Türkiye''nin tarihi eserlerini neden Alman, İngiliz buluyor diye şaşırıyorsunuz. Ait olduğumuz coğrafya Tarihi zenginlik bakımından Dünya''da birinci olduğu şüphesiz doğru. Yanlış yapmak kötü bir şey değil ancak Yanlışın farkına varmamak Yıkıcı bir hatadır.

14
0
yanıtYanıtla
zalım:

bırakın lan garipleri birazda onlar bulup yesin açlar para babası oldu garip hep garip onlarında hakkı var elin gavuru gelip alıyor ya bilmeyen eşşekler tepki gösterırı tabıkı yabancılar çalıp kaçyor kaç kez gördük yatırım ayana yerleri soyup kaçıyorlar gerçekelr bunlar acıdır hemde batar

11
2
yanıtYanıtla
Yeşim Karadağ:

Bu ülkede defineciler ve avcılara ağır cezalar getirilmesi gerekmektedir. . . . adamlar ne bir nesli tükenme tehlikesi bulunan hayvan bıraktı, ne de tarihi eser. . . . . . . . . . . . . !!!!!!

1
11
yanıtYanıtla
Esesli:

Bu ülkenin zenginlerine bir bak, çoğunun geçmişinde define, devlet malını talan, kamu bankalarından çekilip ödenmeyen krediler vardır. Hangisi ceza aldı.

yanıt1
yanıt0
Erkan teper:

Sen boş yapma muhtaç olan kişi o işi yapmış olamaz mı kimseyi kınama bir gün basina gir,hirsizlik veya yuzkizartici bir iş yapmamış sonuçta.

yanıt0
yanıt0
bursa:

sanki cok buldular size kalmadı adamları hapse etiniz bu milet nekadar hayindir

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title