Haberler

Şaka yaptığı zannedilen genç, boğuldu

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, ailesiyle gittiği piknikte ırmağa giren Tayfun Karaşahin (16) bir anda suda çırpınmaya başladı.

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, ailesiyle gittiği piknikte ırmağa giren Tayfun Karaşahin (16) bir anda suda çırpınmaya başladı. Yakınlarının şaka yaptığını düşündüğü Tayfun, bir anda gözden kayboldu. Jandarma ekiplerince başlatılan arama çalışmasıyla, Tayfun'un cansız bedenine ulaşıldı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Sarıabalı Mahallesi Şahin Tepesi'ndeki Köprüçayı Irmağı kenarında bulunan Serik Belediyesi'ne ait piknik alanında meydana geldi. Deniztepesi Mahallesi'nde oturan Karaşahin ailesi, piknik yapmak için bölgeye gittiğinde, Tayfun Karaşahin ırmağa girdi. Bir süre sonra Tayfun, suda çırpınmaya başladı. Ailesi ve çevredekiler Tayfun'un önce şaka yaptığını sandı. Kısa sürede durumun ciddi olduğunu anlayan yakınları ve çevredekiler, Tayfun'u kurtarmak için suya atladı anca çocuk bir anda gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ile İnsani Yardım Arama Kurtarma (İYAK) ekipleri tarafından bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Kaymakam Haluk Şimşek ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ece de takip ettiği aramada, yaklaşık 2 saatin sonunda Tayfun'un suya girdiği noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde cansız bedenine ulaşıldı. Tayfun Karaşahin'in yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Tayfun Karaşahin'in cansız bedeni Serik Devlet Hastanesi morguna konuldu.


- Antalya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Antalya serik 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

HURİ:

BU İŞİN ŞAKASI MI OLUR YA

29
0
yanıtYanıtla
bıkan:

allahım sabır versin çok acı bir durum:(((

27
0
yanıtYanıtla
MY~:

APTALLAR !!! ŞAKA YAPIYOR SANMIŞLAR CAHİLLER !!!!

8
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NEDEN İNSANLARIN YAŞADIKLARI ACIYA SAYGI DUYUP ALLAH RAHMET EYLESİN DEMEK YERİNE KÜLTÜR DURUMLARIYLA İLGİLENİYORSUNUZ SONUÇTA BİR CAN GİTMİŞ NEDEN NASIL OLDUĞUYLA İLGİLENMEK YERİNE İNSAN GİBİ BAŞ SAĞLIĞI DİLEBİLİRSİNİZ CAHİLLİK ACINASI YORUMLARINIZDA

18
1
yanıtYanıtla
onur:

ALLAH rızası için girmeyin şöyle yerlerde suya ırmak baraj göl buralar ölüm tuzağı bir anda dibe çeker insanı yapmayın be kardeşim

16
0
yanıtYanıtla
Adnan:

Cahillik diz boyu çocuğu gofret sanmışlar mal değil ki bu

9
6
yanıtYanıtla
ADANANNNN:

BİRDE RAHMET OKUSAN KEŞKE O OLMAYAN KAVUN KAFANLA YAHU

yanıt0
yanıt0
corci:

bu işte bir iş var, bilinçli olarak müdahale edilmemiş gibi görünüyor , aile üyeleri sorgulanmalı

0
13
yanıtYanıtla
osman dumril:

corci ne içtin sen ?

yanıt2
yanıt0
Saliha güzel:

Yorumlarda cahiller aptallar yazan kişiler boğulan çocuk eşimin akrabası olur siz bu yazıları yazarken tanıdıkları eşleri dostları görür diye hiç mi düşünmüyorsunuz? Sız nerde master yaptınizda milleti cahil görüyorsunuz siz ne kadar insansınızda o insanlar cahil aptal mal oluyor asıl cahil siz ve sizin gibilerdir terbiyesizler.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title