Haberler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Projeleri İçin İşbirliği Yapacak

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında sağlık alanlarında farklı projelere adım atılacak. Gerçekleşen toplantıda iki kurum arasında yapılabilecek projeler hakkında konuşuldu ve Bilecik'in üniversite ve sağlık alanında daha da gelişmesi için adımlar atılacağı belirtildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasından sağlık alanlarında farklı projelere adım atılacak.

Bilecik İl Sğlık Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt, İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tuğrul Zeytin ile Ezcazı Utku Balcı ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Erhan Arıkan katıldı.

Gerçekleşen toplantıda iki kurum arasında yapılabilecek projeler hakkında konuşuldu. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi adına atılabilecek durumları değerlendiren katılım üyeleri Bilecik'i üniversite ve sağlık alanında daha da geliştirebilecek adımlar atılacağını belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

İl Sağlık Müdürlüğü Bilecik Eğitim Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title