Haberler

Öfkeli kadın, sağlık ocağında sekreteri tokatladı! Olay anı kamerada

Güncelleme:

Bayrampaşa'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde mesai saati dışında merkeze gelerek ilaç yazdırmak isteyen kadın, beklemesi istenilince öfkesine yenik düşüp danışmada bulunan tıbbı sekretere tokat attı.

İstanbul Bayrampaşa'da bir kadının tıbbi sekretere attığı tokat güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın hasta, mesai saati dışında merkeze gelerek ilaç yazdırmak istedi. Beklemesi istenilen kadın, görevlilere bağırmaya başladı.

TOKAT ATIP SAĞLIK OCAĞINDAN AYRILDI

Öfkeli kadın, danışmada bulunan tıbbı sekretere tokat attı. Kadın bir süre sonra sağlık ocağını terk etti. Yaşanan bu anlar sağlık ocağının güvenlik kamerasına yansırken, sağlık çalışanı, kadından şikayetçi oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bayrampaşa 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (172)

Adanalı:

Yalan haber . Bu işleri açık bayanlar yapar

3
68
yanıtYanıtla
trk:

edepsiz terbiyesizin açığı kapalısı olmaz

yanıt27
yanıt3
46:

Yapan adanalıdır

yanıt3
yanıt6
.:

SAĞLIK OCAKLARININ ÇOĞU MESAİ SAATLERİNE UYMUYOR İŞE GEÇ BAŞLAYIP ERKEN BIRAKANLAR VAR BUNLARI KİM DENETLİYOR?

50
13
yanıtYanıtla
Adil bağdatlı:

takıldığınız gerçekten bu mu? Kadın sağlık ocağına gelei 1dk olmamış terör estiyor. Telefonla bir yerleri arıyorum tehditleri yap üstüne tokat at yok öyle bir dünya. Haklıysan da hakkını hukuki yollaradn ararsın.

yanıt9
yanıt2
Aferin:

Bravo sana kadın bende bir defasında aynı şeyi yapacaktım, kendime zor hakim oldum, bu sağlık ocaklarında çalışanların bir çoğu piskopat oluyor nedense, gittim dr boş hasta yok ilgi alaka hiç yok, git randevu al gel diyor, yahu bomboş ortalıkta kimse yök işte boş otuyorsun, yok arkadaş yok, kimse işini sadıkane yapmıyor, yani hakediyor bazıları

15
41
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

CVP. . Özel yerlere tabiki randevu alarak gidilmesi gerekir. . o zaman bütün sistemlerde kaos yaşanır . Bu sadece Türkiye’de değil bütün ülkelerdeki geçerlidir. . .

yanıt19
yanıt1
OSMAN:

Mesai saati disinda gitmissin, insanlar yine seni geri cevirmemis bekle demis. Sen ne yuzle millete saldiriyorsun. Mesela git bankyada mesai disi beni al, seni kapidan iceri bile almazlar.

yanıt4
yanıt0
Mgm:

Sen nüfus cuzdanini bile değişmeye randevusuz gidemiyosun niye hastanelere randevusuz gitmek insanların zoruna gidoyo anlamiyorum

yanıt4
yanıt0
İNSAN:

Randevu plan program demektir. Sağlık ocağı 10 yıl önce bitti aile hekimliği var artık özelleştı. Herkes kayıtlı olduğu hekim ve hemşire dışındaki çalışandan hizmet talep edemez. Taşındıysa orada ki hekime kayıt aldıracak. Hekim max 4000 hasta alır 4001 .yseniz alamaz. Misafir il dışı . Bu kurallar bakanlığin kuralları kimse tenezzül edip araştırmıyor ki bilsin

yanıt3
yanıt0
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title