Haberler

Saadet Partisinden Erciş'e Çıkarma

Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Fethullah Erbaş, "Bizim torosumuz silah değil; sevgi yüklü, gül yüklü, inanç yüklü olacaktır" dedi.

Saadet Partisi Van milletvekili adayları Fethullah Erbaş ve Şahin Yağar, Erciş ilçesinde esnaf ziyareti yaparak halkla kucaklaştı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Van mitingindeki konuşmasını eleştiren Fethullah Erbaş, şöyle konuştu: "Sayın Başbakan, Van'da milleti beyaz toroslar ile korkutmaya kalkışıyor. 'Biz gidersek beyaz toroslar gelir' demeye getiriyor, yani ya bize oyunu ver veya başkasına canını ver diyor. İnsan sormadan edemiyor, tamam geçmişte toroslar vardı ama Allah aşkına daha dün Türkiye'nin başkentinde 102 cana kıyan teröristler Ankara'ya uçan balonla mı geldi? Torosla gelmedi mi? Sayın Başbakan, mesele ne ile gittiğiniz değil, hangi yoldan gittiğinizdir. Sizin gittiğiniz yol yanlıştır. Bindiğiniz araç toros olsa ne olur mercedes olsa ne olur? Bu ülkeyi uçuruma götüren kaptan ister moiz olsun, ister vaiz olsun ne fark eder ülke uçuruma yuvarlandıktan sonra. Bizim torosumuz silah değil; sevgi yüklü, gül yüklü, inanç yüklü olacaktır."

Vanlılara seslenen Erbaş, şunları söyledi: "Gelin hepimiz bir beyaz torosa binip Diyarbakır'dan Edirne'ye kadar, Sinop'tan Mersin'e kadar gül dağıta dağıta Anadolu'yu baştan sona dolaşalım. Ben şoförlüğünü yapmaya hazırım, bundan emin olun. Yeter ki bu ülkede kardeşliği sağlayalım, birlik ve beraberliği temin edelim, huzur ve barışı yeniden tesis edelim. Bu yüzden diyoruz ki bu seçimler sadece Türkiye'nin değil, topyekun İslam coğrafyasının, hatta insanlığın istikametini belirleyecek bir seçimdir."

"SAADET PARTİSİNİN AĞABEYLİK YAPMA ZAMANIDIR"

Önümüzde bizi bekleyen hassas süreçte Türkiye'nin tek başına bu 4 partiye emanet edilemeyeceğini belirten Van Milletvekili adayı Şahin Yağar ise, "Güvenliğimizin tehlikeye sokulduğu bir dönemde Saadet Partisi'nin ağabeylik yapmasına ihtiyaç vardır. Saadet Partisi'nin bulunmadığı bir meclisin tıkandığını hep birlikte gördük. Ülkesini düşünen herkes Saadet Partisi'nin güçlü bir grupla meclise girmesi için çalışmalıdır. Hatta yüreğinin sesini dinleyip adil davranmanın büyük bir meziyet olduğunu anlaması gerekir" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethullah Erbaş Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (3)

Erciş van:

Sayın saadet partili kardeşlerim biliyorsunuz baraj altında kalıyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun akpartiye destek olun oylarınız hdpye yarıyor

1
0
yanıtYanıtla
BU NEDİR:

MEMELEKET YAĞARLARA, İZGİLERE , KALMIŞ. MÜLTECİ KAÇAKÇILARINA. HOL GİBİ DÖNEN ÇIKARÇI MEFATÇİ İZGİLERE O PARTİDEN O PARTİYE FIRILDAK GİBİ DÖNENLERE KALMIŞ. GÜZELİM ERCİŞ İBRAHİM İZGİ HO GİBİ DÖNÜYORSUN AYIP YA İNSAN BİRAZ UTANIR YA.

1
0
yanıtYanıtla
VAY BABO:

GÜL DAĞITA DAĞITA GÜL DAĞITA DAĞITA TOROSA BİNELİM GEZELİM. ARKANDKİLERİNKİME BİR HAYRI VAR SEN VEKİLDİN NE YAPTIN ŞİMDİ NE YAPÇAN.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title