Haberler

Rüyasında Acun Ilıcalı'yı gördüğünü söyleyen Tuba Ünsal, göndermesiyle dikkat çekti

Güncelleme:

Oyuncu Tuba Ünsal, Instagram hesabından video paylaşarak önceki gün yeni sevgilisi ile Süper Bowl'da yakalanan Acun Ilıcalı'yı rüyasında gördüğünü söyleyerek gönderme yaptı.

Spora olan tutkusuyla tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Super Bowl LIV'i yerinde izlemek için Amerika'ya gitti. Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük olan sevgilisi Çağla Altunkaya ile Süper Bowl'da maç izlerken yakalandı. Ilıcalı'nın bu görüntülerine Tuba Ünsal'dan bir gönderme geldi.

TUBA RÜYASINDA ACUN'U GÖRDÜ

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı Instagram'dan bir video paylaşan oyuncu Tuba Ünsal, rüyasında Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'yı gördüğünü söyledi. Ünsal, rüyasını şu sözlerle anlattı: "Dün gece rüyamda Acun Ilıcalı'yı gördüm. Kıs kıs gülüyorum diyorum ki 'Nasıl yakalandın Super Bowl'da diyorum. Ya Tuba sorma ya' falan diyor. Bu kadar. Hikaye bu." ifadelerini kullandı.

Rüyasında Acun Ilıcalı'yı gördüğünü söyleyen Tuba Ünsal, göndermesiyle dikkat çekti

SEVGİLİSİYLE AMERİKA'YA GİTTİ

Önceki akşam gerçekleştirilen Super Bowl LIV'i yerinde izlemek üzere Amerika'ya giden Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile görüntülenmişti. Çiftin birlikte olduğu ise sunucu Martha Stewart çektiği selfie ile ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise kendisinden 30 yaş küçük olan sevgilisi için henüz bir açıklama yapmadı.

Rüyasında Acun Ilıcalı'yı gördüğünü söyleyen Tuba Ünsal, göndermesiyle dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Tuba Ünsal Instagram Haberler

500

Yorumlar (28)

KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

maalesef yüreğimiz, yandı, VAN da çığ felaketinde hayatlarını kaybeden yirmi üç kardeşimize Rabbim rahmet eylesin. mekanları cennet olsun, ailelerine yakınlarına sabır versin. Rabbim böyle acılar yaşatmasın inşallah. çok geçmiş olsun. sözüm bu kadar. . . .

14
1
yanıtYanıtla
Zühtü:

Maalesef 33 oldu

yanıt3
yanıt0
KADER:

Kader sanırsam. İş güvenliği, çığ düşecek mi bilgisi, sahada daha az sessiz çalışma, o iş makinelerini oraya sokup yeniden çığ düşmesine sebep verme falan. . Sorumlu yok sorumlu kader. . Ölenler şehit. İş bitti. El fatiha. Biz böyle bir adım yol yürüyemeyiz.

yanıt1
yanıt0
murat:

iş istemenin baska yolları

9
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

sen ilk önce kendi kapının önünü süpür . . . . . . .

7
2
yanıtYanıtla
smz:

TUBA ÜNSAL DA SÜTTEN ÇIKMIŞ HAK KAŞIK . . . . . . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
gri:

para bitti tabi

6
1
yanıtYanıtla
atını seven kovboy:

tabiki şeyma subaşına benzediği için belki bi ekmek çıkar derdinde

6
1
yanıtYanıtla
group:

3. olmayamı çalışıyo nedir :)

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BAŞKA HABER BULAMADINIZMI PARASI VARMIŞ YAŞIYOR

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title