Haberler

Roberto Carlos Formasını Galatasaraylı Aldı

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Tarafından Düzenlenen Gecede Roberto Carlos'un Açık Arttırmaya Çıkarılan ve Tüm Futbolcuların İmzasını Taşıyan Formayı Ödemiş Galatasaraylılar Derneği Yöneticisi Servet Küçük 3 Bin YTL'ye Alıp, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu'na Hediye Etti.

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen gecede Roberto Carlos'un açık arttırmaya çıkarılan ve tüm futbolcuların imzasını taşıyan formayı Ödemiş Galatasaraylılar Derneği yöneticisi Servet Küçük 3 bin YTL'ye alıp, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu'na hediye etti.

Fenerbahçeli yöneticilerden Mithat Yenigün, Dernekler Sorumlusu Murat Poyraz, Müze ve Arşiv Müdürü Dr. Sertaç Kayserilioğlu'nun renk kattığı gecede sarı lacivertli ekibin unutulmaz yıldızlarından Rıdvan Dilmen de yer aldı. Ödemiş'teki Beşiktaş ve Galatasaray Dernekleri'nin yöneticilerin de bulunduğu geceye katılan yaklaşık 600 davetli unutulmaz saatler geçirdi.

Kendisine hediye edilen formayı giyen Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, “Buraya geleli kısa bir zaman olmasına rağmen, gözlemlediğim kadarıyla Ödemiş'in yüzde 70'i Fenerbahçeli. Türkiye'de 25 milyon Fenerbahçeli bulunduğu söyleniyor. İnşallah bir gün Türkiye'nin de yüzde 70'i Fenerbahçeli olacak” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title