Haberler

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi

Rize Sağlık Müdürlüğüne bağlı görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (RENK) kapsamında Rize Merkez Çaykur Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerle kitap okudu.

Rize Sağlık Müdürlüğüne bağlı görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (RENK) kapsamında Rize Merkez Çaykur Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerle kitap okudu.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında kurum olarak öğrenci ve öğretmenlere destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Öğrencilerin eğitim ve öğretime dair hayallerini gerçekleştirmenin en büyük amaçları olması gerektiğini ifade eden Tepe, "Bunun için de okuma alışkanlığının giderek artması gerekiyor. Bunun gibi birçok etken aracılığıyla öğrencinin okul başarısını etkilemektedir. Öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırabilmek ve onlarla kitap okuma bilinci oluşturabilmek amacıyla Müdürlüğümüze bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinde görevli personellerimiz Çaykur Ortaokulun'ndaki kitap okuma saatinde öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirilen etkinliğe katıldı" dedi.

Tepe, bu tür faaliyet ve etkinliklere gerek Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi gerekse sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğiyle oluşturulan Rize Arama Kurtarma Ekibiyle destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Mustafa Tepe Rize Merkez Çaykur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title