Haberler

Recep Kara, Basın Toplantısı Düzenledi

646. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, Bağlı Bulunduğu Amasya Şekerspor Kulübü'nün Başkanı Mahmut Demir'e Altın Kemeri Alma Sözü Verdiğini Belirterek, "Bu Sözümü Yerine Getirdiğim İçin Çok Mutluyum" Dedi.

646. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Recep Kara, bağlı bulunduğu Amasya Şekerspor Kulübü'nün başkanı Mahmut Demir'e altın kemeri alma sözü verdiğini belirterek, "Bu sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum" dedi.

646. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Recep Kara, Amasya Şekerspor Kulübü Başkanı Mahmut Demir ve eski dünya ve olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu ile birlikte Akgün Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Altın Kemer'in tarihinde ilk defa Amasya'ya gitmiş olacağını belirten Recep Kara, "Başkanım Mahmut Demir'e altın kemer alacağıma söz vermiştim. 646. Tarihi Kıkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer alarak sözümü yerine getirdim. Sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum"

dedi. Recep Kara, hedefinin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya almak olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) milletvekili adayı olan Mahmut Demir ve Naim Süleymanoğlu da, Recep Kara'yı başarısından

dolayı kutladı. Amasya'nın son zamanlarda 4 şehit verdiğini belirten Mahmut Demir, bu başarı şahit ailelerine armağan etti ve Amasya'ya

döndüklerinde şehit ailelerini ziyaret edeceklerini kaydetti.

(HD-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

title