Haberler

Quarantine Pillow Challenge akımına uyan Şeyma Subaşı, pembe yastıkla yarı çıplak poz verdi

Güncelleme:

Sosyal medyada yeni başlayan Quarantine Pillow Challenge akımına Şeyma Subaşı da uydu. Subaşı, vücuduna bağladığı pembe yastığıyla poz verdi.

Ölümcül salgından dolayı herkesin evine kapandığı şu günlerde sosyal medya akımına bir yenisi daha eklendi. Yastığın kemerle bele bağlandığı çılgın akım Quarantine Pillow Challenge'a Şeyma Subaşı da pembe yastığı ile katıldı.

YENİ BİR AKIM BAŞLADI

Tüm dünya koronavirüs salgını nedeniyle evine kaparak kendini karantinaya alırken, sosyal medyada ise çılgın akımlar başladı. Dünyada etkili olan akımlardan birisi ise Quarantine Pillow Challenge oldu. Akıma uyan sosyal medya kullanıcıları yastık ve kemer takarak çekildikleri fotoğraflarını paylaşmaya başladılar.

Quarantine Pillow Challenge akımına uyan Şeyma Subaşı, pembe yastıkla poz verdi

YASTIKTAN KENDİSİNE ELBİSE YAPTI

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da bu akıma ayıcıklı pembe yastığı ile katıldı.Yastıktan kendine elbise yapan Subaşı, fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı.

Quarantine Pillow Challenge akımına uyan Şeyma Subaşı, pembe yastıkla poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (114)

sakir:

yahu allah rızası için bizim dünyamızdan olmayanları haber yapmayın

165
7
yanıtYanıtla
Birisi:

Şakir sen bu işlere kafa yorma.Bunlar derin mevzu.Sen koş 7 şekerli çay kap getir.

yanıt22
yanıt40
35 BUÇUK:

SİZ BUNLARI HABER YAPMAYA DEVAM ETTİKÇE BU VE BUNUN GİBİLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRERSİNİZ. BIRAKIN NE HALİ VARSA GÖRSÜN.

128
4
yanıtYanıtla
İstisn ada:

Aynen çok doğru

yanıt11
yanıt4
Mechul:

Körle yatan şaşı kalkar artık bu kadın iflah olmaz bu ALLAH dan korkmayan kuldan utanmaz.Çok yazık ahiretini unutmuş

yanıt0
yanıt0
Ali çelebi:

Aferim yigenim??????????

yanıt0
yanıt0
LEON BUUREN:

AMAN GEÇ KALMA HEMEN AKIMA UY. İLERDE KIZIN BÜYÜDÜĞÜNDE SENİ BÖYLE GÖRDÜĞÜNDE NE DİYECEK SANA ACABA. BU KIZIN AİLESİDE GENİŞLİKTEN ÖLECEK VALLA.

44
3
yanıtYanıtla
gıcık:

1 milyon like alacaksın deseler bu bayan gider hastanede yerleri yalar. Akıl kıtı.

41
2
yanıtYanıtla
hasan bbasan:

bu ve bunun gibiler bu hareketlerine devam ettiği sürece ''covid'' denen bela başımızdan zor gider. Allah ıslah etsin. .

28
4
yanıtYanıtla
Melek:

Ewet bunları haber yamayın

yanıt8
yanıt0
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title