Haberler

Hastanenin 8'inci katından atlayan profesör öldü

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sadık Akşit 8 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti. Doktorun intihar öncesi bıraktığı not neden intihar ettiğini açıklıyordu.

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli bir doktor 8 katlı binanın çatısından atlayarak intihar etti. Görgü tanıkları, doktorun intihar öncesi keşif yaptığını ileri sürüldü.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sadık Akşit, hastane içerisinde bulunan 8 katlı poliklinik binasının çatısına çıkarak, binanın çatısından kendisini boşluğa bıraktı. Durumu gören hastane personelleri ve vatandaşlar Akşit'in yanına koşarak yardım etmek isteseler de Akşit'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

"YÜKLÜ MİKTARDA KREDİ ÇEKTİM ÖDEYEMİYORUM"

Birkaç ay önce emeklilik dilekçesi verdiği öğrenilen Prof. Dr. Sadık Akşit, görgü tanıklarının iddiasına göre intihar öncesi keşif yaptı. Hastanede görevli bir doktorun, intihar öncesi Akşit ile karşılaştığı ve Akşit'in çatıya çıkmadan önce bina önünde bulunan zemine baktığını, normal şartlarda sakin olan doktorun ise gergin tavırlar içerisinde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Ayrıca Akşit'in intihar öncesi gözlüğünü ve kişisel eşyalarını odasında bulunan masaya bıraktığı, masanın üzerinde ise 'Yüklü miktarda kredi çektim, ödeyemiyorum' yazılı not kağıdı bulunduğu iddia edildi.

Hastanenin 8'inci katından atlayan profesör öldüProf. Dr. Sadık Akşit

Öte yandan, Akşit'in cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, çok sayıda hastane çalışanı ve yakınları hastane morgunun önünde bir araya geldi. Savcının incelemesinin ardından doktorun cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ege Üniversitesi İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

vahdettin:

intihar psikolojik bir sorundur, keşke tedavi olsaydın. . . . . millet çarık giyip ot yerken bile intihar etmedi. . . . . bide prof olmuşsun. . . suçu borç verende arayan insanlarda varmış. . . . .

21
49
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

ÖLENIN ARKASINDAN KONUŞMA VEBALE GİRİYORSUN HEMDE ÇOK BÜYÜK VEBALE

yanıt30
yanıt6
Cihad:

Harama bulaşmanın sonu. Bu kişi için yazmıyorum ama genelde Lüks yaşam için çok borca girip bocalıyoruz.

45
18
yanıtYanıtla
Yusuf ataman:

Allahım sen merhametinle muamele et yazık

56
5
yanıtYanıtla
tuba:

yaben bu ınsanları anlamıs degılım. nıye kredı cekıyon. porofesor maasın neyıne yetmıyor bugun turkıyenın neresıne gıtsen evın olmasa bole profesor maasıyla kırnıda verırsın aılenede bakarsın ya. ınsnaların gözu cok yukseklerde malesef . luks yasam dıye ev araba ıcın kredı cekıyorlar sonra odemeyyınce ıntıhar edıp sonsuz cehenneme gıdıyorlar ıntıhar cozum degıl mantıklı olun elkındekılere sukredın kanaaat ederek yasayınya 3 gunluk dunya degermı ahıretını yakmaya ya gerıde kalan aılesı neyapcak b

40
21
yanıtYanıtla
rıza:

ya bu yoruma da eksi veren oluyor ya ne diyeyim.

yanıt3
yanıt1
NAPOLYON BONAPART:

çok doğru yorum yapmışsınız onun aldığı maaşın üçte biri ile hesabını kitabını bilen içkisi kumarı olmayan biri hem ev hem araba sahibi olur gül gibide geçinir mutluluk huzur içinde ailesine de rahat bakar, , çok para insanları bozuyor şaşırtıyor sonunu hazırlıyor demek ki, , para para para

yanıt3
yanıt1
Mete:

Rıza bey, Tuba hanımın gayet yerinde ve doğru olan o yorumuna, eksi verenler de, bilin ki, haramzade olanlardır, net. Allah onları ıslah eylesin. . .

yanıt0
yanıt1
doğru yol:

en üst mevkide de olsan yanlış yoldaysan sonu hüsran. . alıştırdılar faize milleti huzur bereket bitti. .

47
8
yanıtYanıtla
NE YAPTIN HOCAM AF ÇIKACAKTI:

ödemeye gerek yok ki, suçlulara af geliyor yakında

17
20
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title