Haberler

Prof. Dr. Celal Şengör, İlber Ortaylı konuşurken canlı yayında uyuyakaldı

Güncelleme:

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan Prof. Dr. Celal Şengör, programın diğer konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı konuşurken canlı yayında uyuyakaldı.

Habertürk TV'de canlı yayınlanan Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programında konukları Prof. Dr. Celal Şengör ve Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, salgınların tarihini konuştu.

CANLI YAYINDA UYUKLADI

Fatih Altaylı'nın sunduğu televizyon programında ilginç anlar yaşandı. Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, canlı yayında uyuyakaldı. O sırada sesi çıkmayan Şengör'ü gören Fatih Altaylı da kendini gülümsemekten alamadı.

"BEN İLBER BEY'İ İLGİYLE DİNLİYORUM"

Şengör'ün gözlerinin kapanması üzerine Fatih Altaylı araya girerek "İlber Abi bir nokta koysan, Celal uyuyacak şimdi" ifadelerini kullandı. İlber Ortaylı'nın "Evet, ben keseyim isterseniz çünkü çok uzadı" şeklinde konuşmasının ardından Celal Şengör, "Hocam siz konuşun ben sizi ilgiyle dinliyorum" dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör, canlı yayında İlber Ortaylı konuşurken uyuyakaldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlber Ortaylı Fatih Altaylı Celal Şengör Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

ismail:

program çok güzel bir dağaki programa MURAT BARDAKÇIYI da getirmenizi umarız dağa güzel olur

6
38
yanıtYanıtla
Tdk:

Lan sibob önce türkçe öğren sonra yorum yap kapçık ağız.

yanıt32
yanıt6
ASİ:

Celal Şengör gibi bir bilim adamımız varken, korona bize vız gelir tırıs gider :))))

8
29
yanıtYanıtla
Ötekisi:

Hadi ordan kuş beyinli

yanıt34
yanıt4
rok:

sorsan cok çalışıyodur ondan uyumustur fakat islam alemini ve osmanlıyı küçük göstermek için çok çalıştıgını biliyoruz allahtan. . .

4
14
yanıtYanıtla
ROKA:

Bilmeden şartlı konuşmak diye bu gibi kişilere denir . . . Kardeşim ADAMIN DİNİ YOK , DİNİİİİ . Ne diye İslamı kötülesin . . . Hadi biraz dersine çalış . Boş yapma

yanıt10
yanıt6
ROKAM:

Roka adamın dini olmadığı için kötülüyor zaten

yanıt0
yanıt0
Doğukan:

İyiki uyumuş uyumasa haber sitelerinde kendisini görmeyecektik şimdi bilmeyenler kendisini araştırıp da ilim irfan öğrenir

10
8
yanıtYanıtla
ADIM:

İlber Ortaylı gibi bir insan gelmez bu dünyaya

11
5
yanıtYanıtla
OKYANUS:

Gelir gelir oku oku ezberle sende Ilber olursun

yanıt6
yanıt11
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title