Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Canbay: "İnşallah, 30 Mart akşamı Malatya Büyükşehir Belediyesinin anahtarlarını teslim alacağız"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, 30 Mart akşamı Malatya Büyükşehir Belediyesinin anahtarlarını teslim alacaklarını söyledi.

Canbay, partisinin belediyenin konferans salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin hızla yaklaştığını hatırlattı.

Malatya'da belediye başkan adayları Münir Erkal'ın, daha önce belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Canbay, Erkal'ın Malatyalıların desteğiyle hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

Yerel seçimlerde iki önemli kriterleri bulunduğunu dile getiren Canbay, şunları söyledi:

"Birincisi, 'vazifeyi ehline veriniz' prensibine uymaktır. Onun için karşınıza bir belediye başkan adayı çıkarırken vazifeyi ehline verme emrine uyarak hareket ettik. Ahmet Münir Erkal'ı 'iş olsun' diye getirmedik. İkinci prensibimiz 'emanetlere sahip çıkınız' emrine uymaktır. Hesap verme şuuruyla yaşayan bir adayla çıkarsak bu emri de yerine getirmiş oluruz. Onun için gönlümüz rahattır. İnşallah, 30 Mart akşamı Malatya Büyükşehir Belediyesinin anahtarlarını teslim alacağız."

Belediye Başkanı adayı Erkal da adaylık sürecinin bir yıl süren istişareler sonucu gerçekleştiğini belirtti.

Malatya ve Türkiye'ye yeni bir ufuk açmak istediklerini ifade eden Erkal, "Hedefsiz gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. Hedefi ne kadar büyük koyarsanız, 'o kadar büyük işler yapmaya adaysınız' demektir. İnşallah, 30 Mart'ta da 2040 Malatyasının hedeflerini yeniden koyacağız" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Münir Erkal Yaşar Canbay Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title