Haberler

Son anketten çarpıcı sonuç! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini "14 Mayıs" olarak ilan etmesinin ardından Türkiye seçim havasına girdi. Siyasi partiler seçim hazırlıklarına start verirken, araştırma şirketleri de anketlere hız verdi.

SON ANKETTE ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU YARIŞTI

Asal Araştırma 14-24 Ocak tarihleri arasında yaptığı son anketin sonuçlarını paylaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yapılan ankette Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına Kemal Kılıçdaroğlu çıkarıldı.

ERDOĞAN FARK ATTI

Ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na fark attı. Erdoğan'a oy verenlerin oranı yüzde 54,4 olurken, Kılıçdaroğlu'na oy verenlerin oranı ise yüzde 45,6'da kaldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Henüz 6'lı Masa adayını belirlememiş olsa da kulislerde Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. 6'lı Masa 13 Şubat'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştireceği toplantının ardından adayını kamuoyuna ilan edecek.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (38)

gngr xxx:

Kemal bey kzanamazsa ülke kaybeder halk kaybeder bu kadar açık bukadar net

85
96
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Allah aşkına Kılıçdaroğlu hiç Erdoğan'ın rakibi olabilir mi?

97
52
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Erdoğan karşısına kim çıkarsa çıksın %54 oy alır. O yüzden zillet ittifakı üyeleri seçimden sonraki duruma göre pozisyon almaya çalışıyorlar. İşin en acı tarafı dışardan bir müdahale ile demokrasi dışı bir beklenti içinde olmaları !

52
87
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Mansur da aday olsa değişecek bir şey yok ama Kılıçdaroğlu aday olursa Erdoğan farklı kazanır.

68
44
yanıtYanıtla
pederpan:

yani ne olabilir ki, Erdoğan her türlü alır. Aday Kemal olmamalı. Net.

61
47
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Şu anda altı yorumcudan ikisi Kılıçdaroğlu taraftarı , diğer dördü Tayyip taraftarı . Şimdi Tayyipçilere sesleniyorum. Eyyyyyyy. Çok mu uzun oldu. Şunu diyorum: Madem kılıçdaroğlu kazanamayacak ne diye vır vır ediyorsunuz. O zaman susun ve sevinin

56
37
yanıtYanıtla
osmanlı:

Şimdiden ağlayıp kendini acindirma gülünç oluyorsun.

yanıt11
yanıt3
Es Es:

İkisi de resmi olarak.aday değil...RTE adaylığı nasıl olacak ve nasıl seçilecek merak ediyorum. Anayasa 2 kez derken 3. Kez adaylığı hangi kılıfa uyduracaklar bakalım. Bizim anayasamız 1982 anayasası 2017 değil.

41
38
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Ne kadar ezbere konuşuyorsunuz bir sey bilmediğin belli bari aç şu İnterneti iyi oku Erdoğan bu yasayı çıkardıktan sonra kaç kere aday olmus

yanıt30
yanıt23
osmanlı:

Bahceli ye saydiranlar, MHP ve Bahçeli milli ve milliyetçi politika izleyen kim olursa olsun onunla aynı safta yer alır. Erdoğan dün barıs için hatalar yapti. Hatasından döndü doğruyu buldu. Şimdi tek bilek tek milli güç olarak hareket ediyorlar. Dava dan dönenler 7 li masada..

35
44
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title