Haberler

Saadet Partisi Samsun İl Kongresi'nde Gerginlik

Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanlığı Kongresi’nde partililer arasında gerginlik yaşandı.

Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanlığı Kongresi'nde partililer arasında gerginlik yaşandı.

SP Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. İlk olarak divan kurulu oluşturuldu. SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay başta olmak üzere divan kurulu yerlerini aldı. Kongrede mevcut Başkan Hasan Bayram Var ile Cengiz Zor aday oldu. Hasan Bayram Var konuşmasının ardından listesini divana sunarken, Cengiz Zor da liste sunarak mevcut başkana rakip oldu. Adaylığını açıklayan Cengiz Zor, divanın söz vermesi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Cengiz Zor'un konuşması esnasında salonda üyeler arasında sözlü atışmalar yaşandı. Üyeler salonda bulunan yetkililer tarafından sakinleştirildi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, "Bugün Samsun İl Kongremizi yaptık. Son derece heyecanlı, coşkulu, zaman zaman genç arkadaşlarımızın heyecanlarına hakim olamadıkları anlar da oldu. Ama önemli olan Saadet Partimizin Samsun'da gösterdiği bu canlılıktır. Ben bütün dava kardeşlerimize, il yönetimimize, ilçe teşkilatlarımıza, bu teşkilatın her kademesinde görev yapan gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Bayram Var Yaşar Canbay Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title