Haberler

Saadet Partisi'nden Patrior Çıkışı

Güncelleme:

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Patriot füzeleri ile ilgili önemli bir iddia ortya attı.

Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, "Patriot füzeleri Türkiye'yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Bunun için 'Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin' birlikteliği başlatıyoruz" dedi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen SP Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Türkiye'nin NATO'nun patriotlerine ihtiyacı olmadığını, 20 Ocak 2013 Pazar günü patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı'nda "Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin" birlikteliği yapacaklarını söyledi. Başkan Var, "Bu büyük buluşmayı gerçekleştirmek üzere 19 Ocak Cumartesi akşamı otobüslerle yola çıkıyoruz. Bu tarihi yürüyüşe tüm Samsunlu kardeşlerimizi de davet ediyoruz. NATO, barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. Halen ülkemizde 28 NATO üssünün bulunması, Malatya'ya füze kalkanı yerleştirilmesi, Hava Kuvvetlerimizin İzmir'deki NATO karargahına bağlanması hep bu kirli ve tehlikeli planın parçasıdır" diye konuştu.

Ülkenin 'NATO toprağı' değil, 'İslam toprağı' olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, "Bu topraklarda Rasmussenlerin değil, Şehit Kamillerin, Seyyit Çavuşların kanı vardır. Yine herkes bilmelidir ki, bu topraklar sahipsiz değildir. İşte bu gerekçelerle, Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın öncülüğünde, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan, Hatay'a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Bayram Var Samsun Politika Güncel Haberler

title