Haberler

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalman Açıklaması

"Kapıları halka kapanan belediyecilik anlayışı, Saadet Partisi döneminde yeniden halka açılacak.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, kapıları halka kapanan belediyecilik anlayışının, Saadet Partisi döneminde tekrar halka açılacağını, israfın ve savurganlığın olmadığı hizmet seferberliğinin yeniden başlayacağını söyledi.

Yalman, partisinin Konya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan yerel seçimlerin herkese hayır getirmesi temennisinde bulundu.

"Milli Görüş belediyeciliği" denildiği zaman herkesin aklına efsane belediyecilik ve hizmet anlayışının geldiğini ifade eden Yalman, Saadet Partisi'nin belediyecilik anlayışında; şaibe ve yolsuzluğun olmadığını dile getirdi.

Kapıları halka açık ve şeffaf belediyecilik anlayışının Saadet Partisi ile başladığını savunan Yalman, "Kapıları halka kapanan belediyecilik anlayışı, Saadet Partisi döneminde yeniden halka açılacak. İsrafın ve savurganlığın olmadığı hizmet seferberliği yeniden başlayacak" dedi.

"En ucuz ekmek, en ucuz ulaşım, en ucuz su' derken, 'en pahalı belediye' hizmetinde ilk 5'e giren şehrimizi, yeniden 'en ucuz Konya' yapacak belediye başkan adaylarımız, 26 Ocak Pazar günü halkımızla buluşacak" diyen Yalman, şunları kaydetti:

"Saadet Partisi halka hizmet etmeyi ibadet olarak gören, attığı her adımın hesabını yarın vereceğine inanan bir anlayışın temsilcisidir. Saadet Partisi, barışın, kardeşliğin, huzurun, refahın, hizmetin ve milli duruşun yegane adresidir. Belediye hizmetini, süsleme ve aksesuar olarak algılamayan, verimli ve üretime dayalı, istihdama öncülük eden belediyecilik anlayışının mimarları, halkımızla buluşacak. Büyükşehir ve ilçelerimizin belediye başkan adayları tanıtım programı, Genel Başkanımız Mustafa Kamalak ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla, 26 Ocak Pazar günü Konya Dedeman Otel'de, saat 13.00'te gerçekleştirilecektir." - Konya

Kaynak: AA / Politika

Lütfi Yalman Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title