Haberler

Komünist Başkan Kadıköy'ü alabilecek mi? İlk anket sonuçları geldi

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri de Kadıköy... CHP'nin İstanbul'daki kalelerinden biri olarak gösterilen Kadıköy'de yapılan son ankette CHP'nin adayı Mesut Kösedağı yüzde 47,7'lik kesimin desteğini alırken, TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'na oy vereceklerini belirtenlerin oranı ise yüzde 20,1 olarak belirlendi. Aynı ankette AK Parti'nin adayı Veli Arslan'a destek ise yüzde 15,9'da kaldı.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken CHP'nin İstanbul'daki kalelerinden biri olarak gösterilen Kadıköy'de yapılan anketten çıkan sonuçlar dikkat çekti.

ARADAKİ FARK 27 PUAN

26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında ALF Araştırma tarafından 1700 kişiyle yapılan araştırmaya katılanların yüzde 47,7'si CHP'nin adayı Mesut Kösedağı'na oy vereceğini belirtirken, yüzde 20,1'lik kesim ise tercihini Türkiye Komünist Partisi'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan yana kullanacağını belirtti.

HABERLER.COM'A İDDİALI AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Haberler.com YouTube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtlayan Fatih Mehmet Maçoğlu iddialı açıklamalarda bulunarak, "Samimi söylüyorum biz kazanacağız. Yaptığımız çalışmalar da bunu gösteriyor. Sokaklarda, evlerde çok iyi bir oy potansiyeliz var. Yüzde 38'in üzerinde oy alan kazanır. Biz de yüzde 40 seviyelerindeyiz ve seçimi kazanacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Kadıköy anketinden çıkan sonuç;

  • Mesut Kösedağı (CHP): Yüzde 47,7
  • Fatih Mehmet Maçoğlu (TKP): Yüzde 20,1
  • Veli Arslan (AK Parti): Yüzde 15,9
  • Kübra Dursun (İYİ Parti): Yüzde 4,8
  • Diğer: 4,4
  • Kararsız: 7,1

Komünist Başkan Kadıköy'ü alabilecek mi? İlk anket sonuçları geldi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Fatih Mehmet Maçoğlu Mesut Kösedağı Veli Arslan İstanbul AK Parti Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

duyarlı vatandaş:

Tunceli’nde ne güzel seçiliyordun ne gerek vardı şimdi ?

215
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu seçimlerde alacağı tek şey hava durup dururken kendi kendini kılıçtaroğlu gibi harcadı mamalanmak için uyanıklılık yapacağına seçilip hizmet vereceği bir bölgeyi tercih etmedi

yanıt100
yanıt24
Iznikk Iznikk:

Bu çapsızın Kadıköyden aday olması bile, Kadıköye hakarettir. Senin çapın ne ya ?

63
156
yanıtYanıtla
girilmez:

değilmi diğer çapsızlar aday oldu ama

yanıt84
yanıt11
Benim Kkk:

Senin çaptan anladigin ne hirsizlik marifetimi, ihalecilik mi, yoksa ideilojimi, medyatiklik mi

yanıt73
yanıt7
Bordo Bere:

koministin kadiköyde ne isi var

109
96
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Kadıköy komünistlerin yuvası,

yanıt39
yanıt21
F B:

"Ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklemek deliliktir.." A.Einstein.. Bi seferlikte TKP yi deneyin..

126
31
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

"Tanrı zar atmaz" A.Einstain...her şeyin bir düzeni bir kaidesi var...Şehir yönetmek deneme işi değil tecrübe işi...Başkan 1-2 sefer daha Tuncelide kalmalıydı...Partizan bir millet düzeninde kadıköy de zar atıyor başkan...

yanıt15
yanıt10
Beyaz:

Dersim bundan kurtuldu İstanbul golü atar

39
70
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title