Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zincir marketlerle ilgili indirim sözleri vatandaşları heyecanlandırdı: Kendilerini ayarlayacaklar

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi marketlerinde başlayacak indirimli satışların yanı sıra zincir marketlerle ilgili de açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi bir indirime gidiyoruz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağı, ayçiçekyağı... Böylece piyasaları daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak. Pazartesi raflara yansıyacak" dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'ne bağlı marketler, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen indirim talimatının ardından hızlı bir şekilde indirim listesi hazırladı. Başta makarna, salça, ayçiçek yağı, şeker gibi ürünler olmak üzere birçok üründe geçerli olacak indirimlerin 15 Ağustos'tan sonra geçerli olacağı ifade edildi. Bu gelişmelerle birlikte zincir marketlerin de indirim yapıp yapmayacağı merak edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili Çorum'da katıldığı 78 kalem eserin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili vatandaşı heyecanlandıran sözler: Kendilerini ayarlayacaklar

"ZİNCİR MARKETLER DE KENDİLERİNİ AYARLAYACAK"

Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla piyasaları rahatlatacaklarını belirten Erdoğan, "İnsanlık son asrın en ağır ekonomik fırtınalarından birini yaşıyor. CHP ve masa arkadaşları sabah akşam birbirilerine laf yetiştiriyor. Boşuna uğraşmayın. Şimdi koyun kuzuda yüzde 25 indirim yaptık. Pazartesinden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz. Tarım Kredi Kooperatiflerinden alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirisiniz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağına, ayçiçeği yağına akınıza ne gelirse 20 çeşit tarım kredi kooperatifinden bunları alabilirsiniz ve piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler vesaire onlar da kendilerini buna göre ne yapacak ayarlayacak. Artık CHP ve şürekası bırakın ortaya fikir sunmayı, Türkiye'nin kazanımlarını engellemeyi, bundan sonra arkadan nal toplayacaklar, nal. Zaten yaptıkları bir şey yok" dedi.

Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili vatandaşı heyecanlandıran sözler: Kendilerini ayarlayacaklar

"MAŞALLAH ÇOCUM BUGÜN DE DESTAN YAZIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: "2019 seçimleri öncesinde 12 Şubat'ta bize verdiğiniz sözü tuttuğunuz için size her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. O gün kışın soğuğuna rağmen meydanlara sığmamıştık. Maşallah Çorum bugün de destan yazıyor. Tarih yazıyor. Duruşuyla vakarıyla dosta güven aşılıyor. Coşkunuz sevdanız aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum.

Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili vatandaşı heyecanlandıran sözler: Kendilerini ayarlayacaklar

"CHP'NİN BELEDİYELERİNDE YOLSUZLUK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR"

Biz bir yandan çalışmaya devam ederken, diğer yandan CHP'nin belediyelerindeki yolsuzluklar, hırsızlık, ahlaksızlık vakaları almış başını gidiyor. Zaten Bay Kemal, Sayın Baykal'ı bir gece kasetle devirerek gelmedi mi? Böyle bu. Bunun mesleği bu. Şimdi ise o oturduğu koltuktan tabi ki kalkamıyor ve kasetle genel başkan olunan bir partinin milletvekilleri adaylarını hangi kritere göre belirledi bizzat kendileri tarafından ikrar edilmeye başlandı. Hizmetleri veya eserleriyle konuşulmak yerine, her gün yeni bir skandalla ülkenin gündemini meşgul ediyorlar ve değerli kardeşlerim Bay Kemal'in biliyorsunuz çok farklı özellikleri var. En önemli özelliklerinden bir tanesi de; sosyal sigortalar kurumunun başındayken hastanelerimizi ne hale getirdiğini biliyorsunuz değil mi? Öyleyse biz şuna bakacağız? Memleket işi gönül işi."'

Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili vatandaşı heyecanlandıran sözler: Kendilerini ayarlayacaklar

BAKANLAR DA AÇILIŞTA HAZIR BULUNDU

Diğer yandan Kadeş Barış Meydanı'nda düzenlenen, yatırım bedeli 3 milyar 263 milyon lirayı aşan 78 kalem eserin toplu açılış töreni ile savunma sanayisine kazandırılacak barut, fişek, kapsül üretim tesisinin temel atma törenine Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de katıldı. Bakanlar, sırasıyla vatandaşlara seslendi.

Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili vatandaşı heyecanlandıran sözler: Kendilerini ayarlayacaklar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Alt Tan:

güzel yollar güzel köprüler tekrar güzel yollar tekrar güzel köprüler...güzel eser

125
68
yanıtYanıtla
bekir yapici:

zaten artik sadece esiyor

yanıt7
yanıt0
Mert Kalay:

"CHP'NİN BELEDİYELERİNDE YOLSUZLUK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR" :)

2
18
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

tabi ayarlayacaklar. ha bire zamlara devam. biz de inandık buna :D

16
1
yanıtYanıtla
Tekin Atak:

Herşeyi Erdoğan'dan beklemeyin gitmeyin bir süre zincir markalara akilari başlarına gelsin açlıktan olmezsiniz biraz az az da olsa küçük bakkardan marketlerden alış veriş yapın hem onları kalkindirin hemde diğer buyuk baslara ders verin.

4
10
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Gorucez bakalım indirimi

12
0
yanıtYanıtla
Ali Aktan:

Herşey 4 5 kat zam oldu zaten neyin heyecanıdır aceba…

10
0
yanıtYanıtla
Say Ahmet:

dolar elektirik doğalgaz benzin gübre fiyatları düşmediği sürece söyledikleriniz hayal satmaktan başka bir şey değil bütün suç marketlerinmiş gibi davranmaktan vazgeçin artık

10
0
yanıtYanıtla
İlker Güzel:

Bu zamana kadar nerdeydin diye sormazlar mi adama sadece gecici bir rahatlama olur tabi oda olursa piyasada güven diye bisi kalmadi kim kime itelerse

9
0
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Enflasyonu zorla gizleme yöntemi. İndirim yapacaksan yakıta indirim yap herkes faydalansın.. malı yüksek fiyattan alan esnaf ne yapsın

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title