Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hasan Bey Kardeşimizle Bir Yol Arkadaşlığımız Vardı"

Suudi Arabistan’dan dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ile ilgili, "Uzun bir dönemdir Hasan Bey’le, kardeşimizle bir yol arkadaşlığımız vardı.

Suudi Arabistan'dan dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ile ilgili, "Uzun bir dönemdir Hasan Bey'le, kardeşimizle bir yol arkadaşlığımız vardı. Medya dünyasında fikir zenginliğinin, anında ürettiği cevaplarla, doldurulamayacak bir yere sahip olan bir kardeşim olarak kendisini görüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan'dan döndü. Atatürk Havalimanı'nda basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretinde kendisine eşlik eden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın ölümüyle ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dün gece de bildiğiniz gibi medya dünyasında değerli kardeşim Hasan Karakaya'yı saat 01.00 civarında kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Mensubu olduğu Akit Gazetesi mensuplarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Uzun bir dönemdir Hasan Bey'le, kardeşimizle bir yol arkadaşlığımız vardı. Hemen hemen her seyahatimde yanımda olan bir kardeşimizdi. Güçlü bir kaleme sahip olduğuna inanıyorum. Özellikle medya dünyasında fikir zenginliğinin, anında ürettiği cevaplarla, doldurulamayacak bir yere sahip olan bir kardeşim olarak kendisini görüyorum. Kendisine tekrar Rabbimden Rahman ve Rahim ismi şerifi ile tecelli etmesini diliyorum. Yarın inşallah Fatih Camii'nde öğle namazında cenaze namazını kılacağız, Edirnekapı Şehitliği'ne defnedeceğiz. Tekrar medya dünyasına da sabırlar diliyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Yeni Akit Gazetesi Suudi Arabistan Hasan Karakaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title