Haberler

CHP'li Yıldırım Kaya Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim dedi, Kılıçdaroğlu'nun Kabe anısını anlattı

Güncelleme:

CHP'li Yıldırım Kaya, katıldığı programda CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu'ndan övgüyle bahseden Kaya, "Kılıçdaroğlu'nun umreye gittiğini Saadet Partisi'nin vefat eden duayen ismi Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim. Genel Başkan'mız peygamber soyundan gelir. Ayrıca Alaşehir'de dedesinin türbesi var. Bunları hiçbir yerde anlatmaz." dedi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Ankara Masası TV'de katıldığı programda konuşan Yıldırım Kaya, Kılıçdaroğlu'nun umreye gittiğini ve peygamber soyundan geldiğini söyledi.

"PEYGAMBER SOYUNDAN GELDİĞİNİ ANLATMAZ"

Kılıçdaroğlu'ndan övgüyle bahseden Yıldırım Kaya, "Genel Başkan'ımızın bir huyu var 'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz. Sayın Tayyip Erdoğan'ın böyle bir geçmişi olsa kitaplar basar, billboardları donatırdı." diye konuştu.

"OĞUZHAN ASİLTÜRK'TEN ÖĞRENDİM"

Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Oğuzhan Asiltürk'le bir anısını anlatan Yıldırım Kaya, "Genel Başkanı'mızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Ben ziyaret ettim. Ben de orada öğrendim, Genel Başkan'ımız anlatmadı. Genel Başkan'ımızın umreye gittiğini de Saadet Partisi'nin duayen ismi rahmetli Oğuzhan Asiltürk'ten uçak yolculuğunda öğrendim. Asiltürk, 'Genel Başkan'ınızın kıymetini bilin. Genel Başkan'ınızın umreye gittiğini, Kabe'de gözünden şarıl şarıl yaşlar aktığını bilir misiniz? Ben bilirim ama' dedi. Bunları biz konuşmuyoruz CHP'yi inançlar konusunda eleştirebilecek çok az sayıda insan vardır. İmam hatiplerin açılışı, Diyanet'in açılışı CHP'yledir. Bizim inançlarla ve ibadetlerle hiçbir sorunumuz yoktur, olması da mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Oğuzhan Asiltürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Halis Akyol:

Evet bizde yetik bunu??????????

6
4
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

mühim olan umre ye gitmek değil o farz bir ibadet değil hac farz oruç farz 5 vakit namaz farz zekat farz umra ye herkes gidebilir mühim olan farz ları yerine getirmek hem annesi için kendi beyanatı var nereden çıkarıyorsunuz Peygamber soyundan diye o vakit farz lara çok azami dikkat etmesi gerekir

7
2
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Peygamber soyundan geliyormuş. :))) Sakamisiniz siz... Sorsan yalanlamaz Hazreti Adem'den geldim diyecek kadar pişkin bunlar.

7
2
yanıtYanıtla
Osman Öner:

Yakında Mehdi ilan ederler

6
2
yanıtYanıtla
Akıncı Bey:

seçim yaklaşıyorya her kılığa girer bunlar seçimde sonra kaldıkları yerden devam ibb örneğinde olduğu gibi

6
1
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Ebu cehilde peygamberin soyundandı, takva önemli.

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet Köken:

Ben alasehirliyim. Burda öyle bir türbe yok. Akşehir olmasın o :)

5
0
yanıtYanıtla
abdullah oz:

Tabii tabi, salla sallayabildiğin kadar kanıt isteyen mi var elini dilini tutan mı var, ama Bi konuda hak vermek lazım asiltürke, kıymetini iyi bilin hep başkanınız kalsın, o başkan oldukça AKP havada karada laylaylom tek geçer seçimleri..

3
1
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Gecin dalganizi dünyada,ahirette gorusecegiz.

3
0
yanıtYanıtla
Murad Köksoy:

Eyy Allahım gülelim mi ağlayalım mı şunların haline..tamam siz daha dindarsınız anladık hı hı tamam

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title