Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye’de Trabzonlu iş adamlarıyla bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye'de Trabzonlu iş adamlarıyla bir araya geldi.

Ümraniye Fevzi Hoca Restaurant'ta gerçekleşen akşam yemeği programına, Bakan Soylu'nun yanı sıra, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Osman Pepe, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada güneydoğuda yaşanan terör olaylarına dikkat çekti. Doğu illerini çok iyi tanıdığını ve sık sık ziyaret ettiğini belirten Bakan Soylu; "Kış sert geçiyor, doğru. Ama bahar güzel geçecek" dedi.

Soylu; "Muş'ta da, hem sivil toplum örgütleri olsun, hem parti teşkilatımız olsun, hem oda ve esnaflarımız olsun gerek diğer ziyaret ettiğimiz yerler hepsinde aynı havayı gördüm." şeklinde konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

Bakan Soylu, konuşmasının devamında terörle mücadele vurgusu yaptı. Soylu; "Şundan emin olmanızı istiyorum. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. 7 Haziran seçimlerinden önce, 7 Haziran seçimleriyle 1 Kasım arası söylediğimiz söz açık. Biz dışarının temizliğini yapacağız. Şehirlerin etrafında organize ettikleri o alanların tamamını bertaraf edeceğiz. Sonra milletimize musallat haline gelenlerden, milletimizi kurtaracağız. Terörle mücadeleden kimse, herhangi bir sebeple geri adım atmamızı beklemesin." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE, DEMOKRASİYİ BEDEL ÖDEYE ÖDEYE BÜYÜTÜYOR

Bakan Soylu, Türkiye'nin demokrasi tarihine dikkat çekerek; "Türkiye, demokrasiyi bedel ödeye ödeye büyütüyor" ifadelerini kullandı.

Soylu; "Bizi dönem dönem demokrasi kusurlusu bir ülke olarak gösterdiler. Oysa demokrasiye bir Başbakan şehit verdik. Bir Maliye, Dışişleri Bakanı şehit verdik. Onlarca, yüzlerce, binlerce insan 60'lar, 70'ler, 80'ler, 28 Şubat ve ondan sonraki süreçlere kadar haksız bir şekilde mağdur edildiler." şeklinde konuştu.

Programın sonunda ise Trabzonlu işadamları Bakan Soylu'ya, minyatür Trabzon hatırası hediye ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Osman Pepe Ümraniye Türkiye Politika Güncel Haberler

title