Haberler

Avcılar'da Yeşilkent Mahallesi İmar Planına Kavuştu

Güncelleme:

Avcılar'da nüfusu yaklaşık 120 bini bulan Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuştu. Mahallenin imar planına kavuşmasıyla kapalı pazar yerinde kazanlarla yemek dağıtıldı.

Avcılar'da nüfusu yaklaşık 120 bini bulan Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuştu. Mahallenin imar planına kavuşmasıyla kapalı pazar yerinde kazanlarla yemek dağıtıldı.

Yeşilkent Mahallesi'nde yaklaşık 40 yıldır devam eden imar sorunu çözüldü. Mahalle, itiraz sürecinin sona ermesiyle imar planına kavuştu. Yaklaşık 120 bin nüfusu bulan mahalle de durumu sevinçle karşıladı. Mahallede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları 10 tane kuzuyu kurban etti. Yeşilkenkent Mahallesi Kapalı pazar yerinde düzenlenen programa Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Hançerli, mahallenin sorunlarına ilişkin çözümlere devam edeceklerini söyledi. İmarda bulunan tüm faydanın mahalliye ait olacağını anlatan Başkan Hançerli, "Bugün en mutlu günlerimden biri. Yeşilkentlilerle buluştuk ve benzer birçok toplantı oldu. O toplantılarda sözler verdik, yapacağız dedik. Bu sözleri verdiğimizde siz, 'Başkanım bize çok söz verildi. 35-40 yıldır bize söz veriliyor, duruluyor. Bizler verilen sözlere inanıp, inanmamakta tereddüt ediyoruz' dediniz. 40 yıl sonra bu sözü tutmak, Yeşilkent'e imarı getirmek bize nasip oldu, bu yüzden bahtiyarım. ve bunu birlikte başardık" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kazanlarda pişirilen kuzular, vatandaşlarla dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yeşilkent Mahallesi Yeşilkent Avcılar Yerel Haberler Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title