Haberler

ABB Başkanı Yavaş: 'İnşallah güzel günler göreceğiz, her şey çok güzel olacak'

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ikinci tur seçimlerine ilişkin, 'İnşallah güzel günler göreceğiz, her şey çok güzel olacak' dedi.

ABB Başkanı Yavaş: "İnşallah güzel günler göreceğiz, her şey çok güzel olacak"

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ikinci tur seçimlerine ilişkin, "İnşallah güzel günler göreceğiz, her şey çok güzel olacak" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kurulan 4089 numaralı sandıkta eşiyle birlikte oyunu kullandı. Oyunu kullanmasının ardından basın açıklaması yapan Yavaş, seçimlerin çok kirli geçtiğini belirterek, "Bugün de birçok yerde partiye ait olmayan sahte broşürler hala seçim günü bile dağıtılıyor. Bazı yerlerden de ufak tefek şikayet geliyor ama inşallah bu kirli siyaset tamamen ortadan kalkacak. İnsanlar oylarını, kendi hür vicdanlarına göre kullanacaklar. Kimse kimseye baskı yapmayacak. İnşallah güzel günler göreceğiz, her şey çok güzel olacak" dedi.

"Akşama doğru katılım sayısısın eski sayıyı geçeceğini düşünüyorum"

Tek pusula olduğu için sayımın ve kontrolün kolay olacağını ve sandık başında müşahitlerinin sandık başında olduğunu ifade eden Yavaş, "Katılım bir az önce sordum, geçen seçime göre biraz daha az dediler ama ben akşama doğru eski sayıyı da geçeceğini düşünüyorum. İnsanlar gerçekten arzulular, değişim arzusunu da görüyoruz. İnşallah hayırlısı olur" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mansur Yavaş Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title