Haberler

Polisten Kaçarken Emniyetin Nizamiye Kapısına Çarpan Alkollü Sürücü: Kolumu Emniyete Alın

Güncelleme:

Adana'da polisin "dur" ihtarına uymayan 3 kişi, içinde bulundukları araçla Adana Emniyet Müdürlüğü nizamiyesinin kapısına çarptı. Alkolmetreye üflemeye direnen alkollü sürücü, "Kolumu emniyete alın ondan sonra" diyerek polislere zorluk çıkardı.

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçtığı sırada İl Emniyet Müdürlüğü'nün nizamiye kapısına çarparak kaza yaptı. Kazada araç içerisinde bulunan 3 yolcu hafif yaralanırken aşırı alkollü sürücü ise ayakta durmaktan zorluk çekti.

Olay, Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi Adana Emniyet MüdürlüğüNizamiye kapısı önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, asayiş ve trafik uygulaması yapan polis ekipleri 34 BEY 413 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü Mert B. kaçmaya başladı.

POLİSTEN KAÇARKEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN KAPISINA ÇARPTI

Uygulama noktasından kaçan Mert B., kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini yitirdi. Mert B. İl Emniyet Müdürlüğü nizamiye kapısına çarparak kaza yaptı. Otomobil içerisinde bulunan yolcu konumundaki 3 kişi hafif şekilde yaralanırken tedavileri yapılmak üzere Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

"KOLUMU EMNİYETE ALIN..."

Trafik polisleri Mert B.'in alkol testini almak istedi, bunun için sürücüye alkometreyi uzattılar. Mert B. alkol metreyi üflememek için kolunun ağrıdığını öne sürerek polise zorluk çıkardı. Sürücü Mert B." Kolum çok ağrıyor, ağabey kolum çok ağrıyor. Ben veterinerim. Kolumu emniyete alın ondan sonra" diyerek alkolmetreyi üflemekte direndi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra ayakta durmakta güçlük çeken Mert B. alkol metreyi üfledi. Mert B. 2.28 promil alkollü çıktı. Gözaltına alınan sürücü Mert B. tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

İşsiz Biri:

Polisler 4500 lira maaş alırken emekli olunca ek işte çalışmak zorunda kaldıkları için iyileştirme istiyorlarmış kendileri için, ama birileri çıkıp da biz de asgari 4000-5000 alalım deseydi devlet onların üstüne bu polisleri yollayacaktı susturmak için. Akız ak bembeyazız. 1 Nisan''da şaka gibi sonuçlar bekliyor bence hepinizi. Nasıl oldu da yine seçildiler diye şaşıracaksınız, nüfus sayımını da seçimleri de bilgisayarla yaparsanız bilgisayar operatörleri tarih yazar.

16
14
yanıtYanıtla
hadi gir ruhuma sar beni:

calismak zor geliyor değilmi evlat

yanıt6
yanıt7
Asgari:

herhangi bir kurumda maaşın 4000 5000 tl olması önemli insanların alım gücünü arttırmak varken bu maaş miktarlarını bırakın.

yanıt2
yanıt3
MST:

Tanzim kuyrugu beklemekten sarhoş olmuştur :)

12
6
yanıtYanıtla
YILDIZ:

canım türkiyemin haline bak tanzim kuyruğunda üç kuruş indirimli bişeyler alabilmek için sıra bekliyor teyzeler amcalar çok üzücü yorum yapmayalım diyede yorumları kapatmışlar yazık TÜRKİYEMMM :(((

9
9
yanıtYanıtla
ATEİST:

Tanzim satışlara muhtaç adamlar şükrediyor. . . Hangi ülkeden füze alacağımız gündemdeyken adamlar tank uçak lazer silahı yaptığımızı sanıyor. . . Bankalar fabrikalar şirketler madenler özelleştiriliyor adamlar IMF ''ye borç verdiğimizi sanıyor. . . İşsizlik artarken esnaf kepenk kapatırken bazıları dış güçler diyor . . . Dış güçler halkı fakirleştirirken neden hükümeti zenginleştiriyor? Bu kadar basit bir soruyu biat edenlerden düşünmesini beklemek bizim iyimserliğimiz olsa gerek.

12
6
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Dertliyiz hadi içelim, , neşeliyiz hadi içelim, , , felekten bir gece çalalım, , , Bu gün içmeyecezde nezaman içecez yahuu, , , , , diye diye diye bu milletin kafasına alkolü ve uyuşturucu olarak lanse ettiğim sigarayı nasılda soktular bu milletin kafasına. . . .

14
1
yanıtYanıtla
kimsesiz:

yazık olmuş arabaya

14
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

PARASI OLMAYAN MEHMETCİK PARASI OLAN MEHMET BEY OLACAK YAŞASIN ADALET !!!

6
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Arabiya yazık olmuş. Ayılınca arabaya acır. Demedi deme ibrahim.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title