Haberler

Polisin şüphelenip aradığı otomobilde pompalı tüfek ve uyuşturucu çıktı

Güncelleme:

Denizli'de polis ekiplerinin şüphelendiği park halindeki otomobilden, pompalı tüfek ve uyuşturucu çıktı. Araçta bulunan 3 zanlı gözaltına alındı.

Denizli'de akşam saatlerinde polis ekiplerinin şüphelendiği park halindeki otomobilde yaptıkları aramada, pompalı tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Merkezefendi ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri, 712 Sokak üzerinde park halinde şüpheli gördüğü bir otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ve pompalı tüfek ele geçirildi.

Otomobil içerisinde bulunan 3 şüpheliden biri olan Müslüm C.'nin (25) uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçundan aranmasının olduğu tespit edildi. Yakalanan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Haberler

500

Yorumlar (4)

Dürbünlü:

bunlar hiç aile terbiyesi almamışlar,alsalardı dürüst insan olurlardı.

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

boşuna yakalamışlar. polislerede boşuna maaş ödeniyor. nasıl olsa savcı bırakmaz ise hakim bırakacak. üstüne üstlük bir de ikramiye verirler ise hiç şaşmam. Türkiyede adaletin içine adalet ve kalkınma ismini taşıyan parti etti.

2
1
yanıtYanıtla
Yaduris:

Bişey olmaz çıkarlar

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

temize havale edin. gitsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title